Thursday, July 24, 2008

23 JULAI 2008 - SEX and the CITY!! best giler...



1130 pm
GSC SUNWAY CARNIVAL MALL
EDDY dah call awal lagee...
nak ajak tonton wayang...
sebab dia keje pagi that day...
aku ON je...HUHU!!
so kitorg sesiap lah n ke GSC SUNWAY CARNIVAL MALL
sume citer leh dikatakan dah tonton...
yang tinggal utk MIDNITE adalah...SEX n d CITY...X-FILES...KUNGFU HIP HOP...
so antara SEX n X-FILES lah...
so diskus2 SEX menang sebab previous X-FILES tak best...n trailer X-FILES tak menyegat pown...
aku tak pernah langsung seumur idup aku tonton SEX AND THE CITY yang bersiri tu...
seminit pown tak pernah...
so aku HAV NO IDEA aper citer nie about...
yg aku tau NAMA CITER nie n SARAH JESSICA PARKER je...
so citer nier bermula dengan ada narator yg menceriterkan bout every watak dlm citer nie...
nak refresh kembali lah memori SEX AND THE CITY...
citer nie memaparkan realiti kehidupan dalam berhubungan
dan semuanya adalah CINTA
dan nilai PERSAHABATAN...
watak utama SARAH JESSICA PARKER sedang bercinta dengan BIG
so apa dia mau sume dpt
sehingga dia dpt utk mengahwini BIG...
namun berlaku ketidakpastian yang membawa kepada kekecewaan
dan membawa kepada kemurungan
turut tidak ditinggalkan adalah perhubungan2 teman2 SARAH JESSICA yang lain
n memasing dengan DRAMA masing2
yang happy berfamili but tiada anak...
yang happy but dah 6 months tak make love...
yang happy but nak dirinya kembali...
cerita ini berjaya membawa penonton merasakan kegembiraan dan kesakitan yang dialami mereka..
dan yang peting cerita ini sgt DRESS UP
FASHION n SGT LAWA...
n citer nie citer LADIES 40++ yg YOUNG n garapan KOMEDI yang mengena...
ader sikit JENNIFER HUDSON dalam citer nie...
watak sebagai pembantu peribadi SARAH JESSICA PARKER...
but still...ENDING tetap HAPPY ENDING!!
PAKWE terpaku n memberikan 15 bintang dari 10 bintang...
SEX AND THE CITY ader KELAS yang TERSENDIRI!!
MWAHA!!
p/s: SGT CANTIK MOMENT SARAH JESSICA PARKER bergambar utk VOGUE special 4 her wedding...BREATH TAKING sgt...
n PAKWE suka tyme dia turun dari limo ngan baju gaun n pukul that BIG

2 comments:

nAz said...

heyy.. nice belt! kinda like it :D haha

p.a.k.w.e. said...

haha
thanx...belt je ke??