Friday, August 8, 2008

07 OGOS 2008 - SUSUK!!


950 pm
GSC SUNWAY CARNIVAL MALL
ceriter yang PAKWE nanti2kan
haha
dapat jugak pegi tengok n lapangkan masa dari HEKTIK keje
erm
mcm biasa...pergi nyer ngan EDDY
mengisahkan kisah hidup insan yang menggunakan SUSUK untuk berjaya
melalui penceritaan actually
banyak pertembungan idea yang terkadang membawa penonton leka n terkadang tidak paham
but dengan sedikit pemikiran akan dapat menangkap apa yang cuba sutradara tampilkan...
so kepada yang ingin menonton SUSUK
bersedialah kerana ada past time n ader current
so editlah sendiri tau
personally PAKWE rasa ceriter nie again CANTIK
n best jugak lah
so PAKWE nak kasik 8 bintang dari 10 bintang untuk setengah filem yg pertama
n 15 bintang dari 10 bintang untuk lagi separuh yang terakhir
ini kerana yg terbaik dtg dari yg tarakhir
MWAHA!!

2 comments:

Amir said...

terima kasih kerana menyokong pilem kami :-)

p.a.k.w.e. said...

thanx 2 u 2
coz making ths great muvie