Friday, September 19, 2008

maksud d sebalik KAD RAYE PAKWE!!

kad nie PAKWE wat buat QASH
orangnyer special pada PAKWE
sajer wat mcm tu sebab nak show how SPECIAL QASH nie
sebab tu luar lain, dalam unexpected

kad nie SPECIAL buat FAMILI PAKWE

kalu diamati bentuk tu LOVE

so how PAKWE sayang bangat sama mereka

MWAHA

kad nie SPECIAL buat SYAH DANIEL

dia suke sangat merah

kad nie SPECIAL buat WAN

kaler maler tu sebab terkadang perangai WAN nie berubah2

kad nie SPECIAL buat ZIZIE

kaler putih bukan sebab kertas habis

tapi sebab nak naikkan konsep album baru JASON MRAZ

kad nie SPECIAL buat HABEEB
a.k.a. flying TEDDY
so bentuk TEDDY tu just 4 u

kad nie SPECIAL buat CINIP & BEN

2 layer sebab diorg berdua

PALING SPECIAL PAKWE buat

kad nie SPECIAL buat LYANA

bentuk tertutup simbolik ROSE

so sesuai dengan LYANA yang lawa mcm ROSE

kad nie SPECIAL buat MUKS

sajer kasi nampak VOGUE buat bakal dokter

kad nie SPECIAL buat PEJOY

berlayer sebab dia ader COLOR

best like d card

kad nie SPECIAL buat EDDY BANOD
sajer letak banyak biru
nak kasi sedondon ngan baju dia
so leh lah dia gantung kat baju dia
huhu

kad nie SPECIAL buat EYOI

begitu sebab nak kasi suit ngan LINE dia

kad nie SPECIAL buat FEET

kad terslim sebab dia slim

n bukaan nyer agak str8 4ward sebab dia mcm str8 je

huhu

kad nie SPECIAL buat FRID

agak klasik moden

nak kasi satu MEMORI kat dia

atas memori yang dia kasi PAKWE

kad nie SPECIAL buat ABUL
konsep HIDE n SEEK
n kaler nak nampakkan keceriaan ABUL tu

kad nie SPECIAL buat ADINI

adik kecikku

itam sebab misteri mcm dia

ader palitan merah nak kasi nampak dia yg HOWT

kad nie SPECIAL buat AJAD

jugak adikku

berlayer sebab dia kan progress nak jadi yang terbaik

kad nie SPECIAL buat BOBOY

paling kalerFUL

sebab dia kan tak pernah lari dari kaler dan keceriaan

kad nie SPECIAL buat BYLA

dah lari konsep sebab RAYE + BIRTHDAY

so selamat hari jadi

p/s: sume tercatat SPECIAL sebab memang sgt special buat mereka2 sahaja...dan semua ader AWAN LARAT PAKWE style...HARAP SUKE lah erk...MWAHA!!

8 comments:

@reniev said...

pakwe kita sukerlar... sukenyer... colorfulll sangat taksabar... nak tunggu kat tong poslar gini...

.::EdDy BaNoD::. said...

tenkiu pakwe..
aku dapat dah...
so sweet..aku suka hasil buah tgn ko ni..akan ku simpan sampai biler2...thanksss!!!

Frid Firdaus said...

pakwe...
i love that card so much...
and pakwe guna my favret color...
red, white and green...
i takkan lupa setiap satu memori yg mengingatkan i pada u...
especially bila i dgr lagu once and beyonce...i think u know which songs that i talking about...huhuhu~

Mizie said...

Rajinnyer ko pakwe wat kad raya sendiri...wat tuk aku sekali leh? hahahhah

SANDRA by sandra azwan said...

Rajinnya membuat kad raya. uNTUK sandra tak ade ke? huhu

noblemien said...

cantik2 blake kad raya..
untuk mien takde ke..???
:( takpe la..

ape2 pn slamat hari raya
maaf zahir batinn

||| PöJìé PööH ||| said...

OMG!
u r damn creative beb!
i buat kad jugak tp xla sekreatif kamu!
bgus²!

p.a.k.w.e. said...

ARENIEV: memang harap ko suke
EDDY: simpan jgn tak simpan
akan pakwe wat spotcheck nanti
FRID: thanx frid
MIZIE: harap u nyer pown sampai
SANDRA: dah kasik kan
MIEN: ada lah
POJIE: thanx