Monday, October 6, 2008

5 OKTOBER 2008 - SENARIO THE MOVIE EPISOD 1

GSC SUNWAY CARNIVAL MALL
950 pm
teruja nak tgk walau ngah sakit hati
dengan harapan citer lawak giler la kan
PAKWE tatau nak komen mcm maner citer nie
citer nie sgt LOW class nye
SENARIO tak sepatotnyer di buat begitu
they have their own class
maybe AHMAD IDHAM perasan dia DIRECTOR terbaik kowt
but PAKWE tak rase dia bagus
muvie dia sume mcm sial je melainkan JANGAN PANDANG BELAKANG
yang lain mcm bodoh je
n citer SENARIO nie d worst SENARIO lah
AZIZ M OSMAN wat dulu lagee grand
citer nie dah macam citer murahan yang takde arah tujuan
entahlah
PAKWE kasi 2 bintang dari 10 bintang
sebab sgt melukakan n sgt bodoh
KEPADA BLOGGER...jgn tgk k

3 comments:

Frid Firdaus said...

entry yg paling i tunggu...
teruja sangat bila dapat tau da kuar...
hahahaha...

see...
i told ya...
memang tak best kan...
walaupun i tak tgk lg...
tp instinct i kata memang tak best...
baik layan citer pengantin popular...tgk ogy ngan erma fatimah yang ada class tue...
gittew~

akiss said...

hahaha. btol la pakwe.
siyes... mmg cite truk btol. mcm nk mintak balik 10hinggit! hahha
sy bagi 1/2 bintang per10 bintang. hahah

p.a.k.w.e. said...

FRID: a ah sgt tak best
bodo sgt
AKISS: mintak cepat
haha