Sunday, November 16, 2008

14 NOVEMBER 2008 - MADAGASCAR ESCAPE 2 AFRICA











9pm
GSC SUNWAY CARNIVAL MALL
*********************************************
berkejar jugak lah utk muvie nie sebab nu showin kan
sure ramai gasak nak tgk
n betol lah
kitorg dpt pown seat ke4 dari depan
but panggung kecik so tak lah terasa sgt dongakkan nyer itew
*************************************************************
muvie d mulakan dengan prequel ALEX
mcm mana dia kecik dulu n di culik n hanyut ke NU YORK
n tinggal d ZOO
n escape n ilang terus
************************************************************
mengisahkan ALEX yang terkembali ke kg halaman nyer iaitu AFRIKA
naik kapalterbang yg dah rosak tu pakai lastik
sgt buduh
n sume binatang sewel itew ada
n sgt cute
hahahaha
berjaya membuatkan PAKWE ketawa
sgt lawak
n lagu THEME
I LIKE TO MOVE IT tu wajib
huhu
n ada banyak lagee binatang lain
sebab afrika lah katakan
PAKWE suggest sgt korang pegi tgk sebab tip top besh
PAKWE kasik 25 bintang dari 10 bintang
lebey best dari 1st MADAGASCAR personally
MWAHA

4 comments:

Duke Luce Dell'amore said...

mmg sgt best!jim tgok on 1st day aritu...best gile r..duk gelak sakan jew!

p.a.k.w.e. said...

SUKUNG

Frid Firdaus said...

i sangat mengilai ye...
seperti panggung besar itu i yang punya...
bwahahahaha!!!

@buL said...

semalam baru abu tgk citer tu..best giler..tak rugi laa kalau tgk seisi keluarga..:)