Thursday, November 27, 2008

22 NOVEMBER 2008 - IGOR!!

MEGA CINEPLEX, MEGAMALL PINANG
630pm
*********************************************
after our hair cut
kami bergerak ke MEGAMALL
sebab EDDY nak try cinema situ laks
n nak tgk IGOR katanya
**********************************************
PAKWE teruja nak tonton IGOR nie
sebab mcm cute jugak lah
**********************************************
citer berkenaan IGOR (mika2 yg bongkok)
jadi hamba
kepada SAINTIS2 jahat
sebab kununnya dunia tyme tu diselubungi awan itam
so IGOR nie nak jadi jugak SAINTIS teragung
n mencipta KEHIDUPAN
***********************************************
walau cerita nie tak lah GAH mana
but still ada cuteness dlm citer nie
n PAKWE ader senyum lah tonton citer nie
so nak tau apa citer nie
p lah tgk
PAKWE kasi 6 bintang dari 10 bintang
MWAHA

2 comments:

Frid Firdaus said...

macam tak menarik je u rate 6 over 10...
tak jd la nak tgk...
*tp kalau bosan tetap tgk kalau takde choice...

Duke Luce Dell'amore said...

6 bntg je???cam xmnarik je..xnk r p..