Thursday, November 20, 2008

MIRC vs BLOG

vs
dah lama PAKWE nak menulis berkenaan isu ini
BLOG vs MIRC
best actually
ini menunjukkan peredaran umur membawa kepada perubahan kehidupan
dulu MIRC sgt fofular di kala PAKWE sgt muda
aper2 je di MIRC lah
chatting sampai kuar ingus darah
hukhuk
tapi bila beransur umur nie
MIRC dah tak lagee membawa kepentingan
actually dunia moden telah menjadikan MIRC tempat mancari SEKS murah aja
dulu takd etau
dulu kita best je nak sembang dlm MIRC tu
now sume nak seks je
katanya
so terbaik bagi org2 sebaya PAKWE n sesaper lah
PAKWE sarankan kiter BLOGGING je lah
best
tak kacau org
n kita hanya di space kita
sehat kan mcm tu
still kiter leh tambah kenalan
MACAM PAKWE
ramai je kenalan di BLOG nie
dulu PAKWE tak suke BLOG
sebab PAKWE tak suke menulis
but PAKWE tokar dengan BLOG PIC
so okay kan
n now PAKWE dah addict ngan BLOG
hahaha
MWAHA
p/s: BLOG dah jadi CINTA hati PAKWE jugak tau

3 comments:

Duke Luce Dell'amore said...

same r cam jim dulu..
masa membe2 ade blog,jim slalu ckap,"ade ke owg nk baca citer ko???popular ke ngko???"..last2,jim pun terjebak sama!apew kesh???

p.a.k.w.e. said...

tau takpe

Frid Firdaus said...

blog nie kekdg tempat kita luah perasaan kita...tak kesah la suka atau duka...
tp mirc dulu tempat bersembang yg popular...
tapi sekarang...
nauzubillah...
takut i tgk...