Tuesday, December 9, 2008

Lepak PULAU [GURNEY & FERRINGHI]!!



06 DISEMBER 2008
***********************************************
setelah tidak tido akibat menyelesaikan hantaran
PAKWE pown tido lah dr jam 2pm til jam 5pm mcm tu
memandangkan EDDY pown bercuti
kitorg pown bersiap ke ISLAND
nak jenjalan sesikit katanya
asik MAINLAND je
huhu
so bertolak lah kami
terus ke GURNEY
PAKWE hanya menemankan EDDY bershopping
PAKWE window je
n tyme tu lak ader BRIDAL FASHION SHOW
n ader NASHA AZIZ
kitorg pown amik lah peluang bergambar ngan NASHA yang cantik itu
"U LOOK SO NICE"
itu lah kata2 NASHA kat PAKWE
hukhuk
sudah siap bergambar dengan EDDY yang sgt teruja sampai tak terkata itu
kami pown bergerak makan di PADANG KOTA BARU
kat tepi GURNEY je pown
tak sedap pown KOEWTEOW goreng mika
naik keta n terus ke FERINGGHI ke NITE MARKET
EDDY nak beli beg
PAKWE terjumpa kengkawan PAKWE di situ
lama dah tak jumpe mika
siap beli beg
kami bergerak kembali ngan si EDDY nak jumpa kwn plak
singgah pulak kat PADANG KOTA LAMA
pastu nak dijadikan ceriter
CONTACT lens PAKWE jatuh sebelah (kiri)
n dengan power mata yg tak seimbang
ngan ngantok yg tak ingat
PAKWE terpakse drive dari ISLAND ke PERMATANG PAUH
tuhan aja yg tahu

2 comments:

Frid Firdaus said...

coming soon erk..
nanti u lak jd camtuh...
tak sabar nye...

Duke Luce Dell'amore said...

adoi!leh ke drive time xpki contact lense tu??