Tuesday, December 16, 2008

TIPS dr PAKWE-wearin BLAZER or VEST

nie tips personally dr PAKWE okay
tak ikut buku or any rules
so nak ikut kalu
ikut lah
PAKWE sarankan buat mika2 yang ingin bergaya bersama BLAZER (any blazer) yang berbutang
make sure anda membutangkan dengan hanya menggunakan 1 BUTANG
sekali lagee
1 BUTANG teratas
okay
walau pown blazer tu ader seribu butang pown
TERBAIK ialah dengan hanya membutangkan yg teratas
ini bukan hanya untuk keluar KASUAL
but also untuk CORPORATE
personally PAKWE nampak yg berbutang sampai semua butang mcm PELIK plak
kalu yg buncit tu lagee lagee lah
erm
ini jugak termasuk dengan pemakaian VEST
*****************************************************************
any color shud b okay as long u pandai MIX n MATCH
n PAKWE suke if u wear BLAZER n d BAJU d dalam tu u kasi nampak more SKIN
means u kurangkan BUTANG jugak buat any kemeja lah
(tak termasuk PEJABAT WEAR okay)
n make sure AKSESORI so u
ini akan menaikkan ur GAYA
try lah tgk
im sure ull love it
but anything pown u shud go n ask urSELF
coz urSELF yg tau bout u
n tgk lah MIRROR MORROR hanging on d wall okay
kalu diri sendiri tgk diri tah pape
try lah style lain
MWAHA

4 comments:

Duke Luce Dell'amore said...

OMG!thanks for the info!
pasni share r pape tips lg..jim suke tips2 fesyen ni...
sbb jim nk look great gak time p klas..hikhikhik..

Frid Firdaus said...

memang skang nie pakai satu butang je...
tp memang menarik tau...

rizz said...

cm best.nk try gak lah pakwe:p

||| PöJìé PööH ||| said...

bagus²..
thanks for the tips!