Wednesday, January 21, 2009

20 JANUARI 2009 - MAUT


GSC SUNWAY CARNIVAL MALL
0700pm
**********************************************
movie pertama PAKWE untuk 2009
nie je dlm senarai bulan nie yang ngah showing yang PAKWE nak tengok
so masuk lah PAKWE n MZAN
dengan harapan satu movie yang meletop
tapi TIDAK
hancur sebenarnyer
PAKWE nyesal tgk MOVIE nie
but wut 2 do
dah tgk
hahahaha
ader 3 ceriter
pompuan mati kene rogol yang menghantui sorg wanita nak suruh tolong cari mayat dia lah tu
pastu citer pramugari terlampau yang insap lepas koma kene azab dari tuhan
n last kisah mamat BLACK METAL yang mati tanah tak terime
erm
tak paham konsep pokok yg nak mengasingkan citer2 tu
n tah pape lah
so PAKWE ngan nyesalnyer kasi 3 bintang dari 10 bintang
PAKWE sarankan kepada blogger
JANGAN TENGOK!!

3 comments:

Frid Firdaus said...

ok i tak tengok....
since ramai yang ckp memang tak best...berterabur la apa la...i dont want to wasting my money for something not worth...

rizz said...

laa x best ke pakwe..cte nye cm gempak je iklan:p

Hanya Aku Sorang said...

mmg xbest pon..huhu..dah tertengok..nak wat camner.. huhu