Wednesday, March 25, 2009

ENTRY yang TERLUPA - 18 MAC 2009 -SAKIT yet touring








dari hari ahad lagee PAKWE dah sakit
mula ngan MIGRAIN (sampai nak muntah)
but tak jugak nak pegi klinik
sebab PAKWE kan SUPERHERO
hukhuk
pastu datang plak sengal2 sendi
erm
tetap PAKWE SUPERHERO
sampai ke malam 17 MAC 2009
PAKWE dah tak leh stay awake lama
jam 8pm dah masuk selimut
rasa sgt TEROK
esok memang tak leh bangun
so keSUPERHEROan PAKWE terkalahkan akhirnya
PAKWE pegi lah klinik amik MC n ubat
DOCTOR cakap kene wat pembedahan TONSIL nie
sebab dah terok
TAKOTTTTTTTTTTTTTTTTT
nanti lah
PAKWE masih SUPERHERO kowt
huhu
siap amik MC PAKWE pown bawak lah kengkawan pegi sopping HELMET
terus dalam keadaan sakit tekan minyak ke PULAU PINANG
amik masa berjalan2 kata kau
panjat TANGGA SERIBU kat KUIL KEK LOK SI kat2 ngan BUKIT BENDERA
lengoh lah kaki sebab sakit lagee kan
siap sakit kaki
teruskan perjalanan ke KEBUN BUNGA
lepak tgk pemandangan segar kunun
dah senje terus ke GURNEY DRIVE menjamu selera
(walau takde selera langsung)
dah nak balik umah
tapi apa lah salah ke MASJID TERAPUNG kat FERINGGHI
shot tak baper banyak sebab PAKWE tak sehat n tak baper ada mood
anyway
THANX

3 comments:

cham's said...

i pun lupa...pe citer post ni eh? dan kenapa i komen post ni? lupa gak...huhuhu

rizz said...

lawa heading picta pakweee

rizz said...

best tgok air terjon tuh pakwee