Wednesday, March 25, 2009

pick of the week - UGLY BETTY @ 8TV , 24 MAC 2009, 9:30pm

tgk UGLY BETTY after lama tak layan citer besh nie
PAKWE bukanlah sesajer nak entrykan bende nie
but pengisian UGLY BETTY that nite sgt touchingkan PAKWE
BETTY sgt sukakan ths GUY
n sanggup buat2 bertembung ngan that mamat yg juga jiran dia
semata2 sebab suka
n sanggup jugak throw a party
sebab nak bg mamat tu wat show
walau grup nyer tak jalan
tapi without any thanx
mamat tu leh plak mesre2 ngan si AMANDA, si jalang
kat situ a bit sedih
coz BETTY baru nak ajak dia date
*********
tulah
bila dah suke kita akan wat pape pown utk org yg kita suke
walau org tu takde wat pape pown kat kite
tapi at last
kita jugak yg terkena
so better kita jaga hati kita sendiri
masih luas hati kita tu
apa salah kalu kita sayang diri sendiri
n tak salah jugak nak syg org lain
kannnnnnnnnnnnn
pikir2 kan lah
MWAHA!!

3 comments:

rizz said...

betul tuh pakwe..baik kte syg diri kte dlu....

hamster me said...

kesian tul betty kn, tp jesse tu mmg hot la. *drools* :)

zua the great said...

macam mendalam jer kata2 mu itew..ada maksud tersirat kerw??huhuhuhu