Friday, April 10, 2009

09 APRIL 2009 - JANGAN TEGUR

GSC SUNWAY CARNIVAL MALL
0915pm
********************************
muvie nie antra muvie yg PAKWE mau tonton
sebab kejayaan JANGAN PANDANG BELAKANG
so teruja sgt sampai beli tiket hari pertama showing
huhu
***********************************
pegi layan muvie nie sekali lagee ngan AWEK AYU (ayu ke...rasa mcm tak je)
JANGAN TEGUR memulakan ceriter nyer ngan si JULIA Z kemalangan lepas nampak org lari lintas laluan dia
(n tyme tu dia memandu sambel bercakap tipon tak gune enfree...dont do ths okay)
pastu terus ke kesah BAIZURA yg baru balik tyme opah dia mati
so tang sini opah dia asik menghantui si BAI
sebab BAI nie cucu kesayangan dia
so nak tido sekali je ngan BAI
(walau dah mati)
(siap lari laju si mayat opah sebab tak tahan nak ke TOILET maybe...huhu)
pastu ke scene si JULIA Z yg baru bangun dari koma
n sebangunnyer dari koma dia asik dihantui bayangan BAIZURA
so kesahnyer
BAIZURA nak si JULIA Z nie tolong cari mayat dia
**************************
PAKWE tak tau nak kata mcm mana bout ths muvie
sgt JANGAN TEGUR
sebab diorg tanak org lain TEGUR bout thier muvie dah kowt
cerite ada
seram ada
but tak dibuat bebetol
tak dikemaskan
n mcm buat lebih kurang je
PAKWE tak rasa ini kesalahan pelakon
sebab pelakon dah wat yg terbaik
just that kesilapan dr segi skrip
n org2 belakang tabir
so menjadikan ceriter ni SGT BODO
sgt bukan JANGAN PANDANG BELAKANG (yang sgt HEBAT)
serius...ceriter nie memualkan dan boleh mendatangkan benci kepada filem malaysia
hahaha
pape pown tgk lah kalu nak komen okay
PAKWE kasi 1.5 bintang dari 10 bintang
MWAHA!!

6 comments:

rizz said...

alahai pakwe..1.5 bintang je ke.haha mmg xtgok la jwapanya

my name is KARL said...

thanx pakwe

xjd terus nk tgk

as expected

||| PöJìé PööH ||| said...

cter yang hampeh!
wajib bakar panggung!

cham's said...

jangan tegur citer ni...nanti ketegur!!! watchaaaa.

Lunatic Musical said...

masuk2 la blog gua eh?
http://lunachroc.blogspot.com/

.::EdDy BaNoD::. said...

anjing sgt kew???