Wednesday, April 15, 2009

13 APRIL 2009 - HE'S JUST NOT THAT INTO YOU

GSC SUNWAY CARNIVAL MALL
1000pm
***********************************
dah janji nak tgk citer nie ngan SHIRA
so terpakse lah layan
huhu
not in my list okay
cerita nie sgt lah perlahan pd mulanya
biasalah kisah kehidupan
relationship n etc
barisan pelakon hebat2
but only 1 kesah je yg buat PAKWE stay layan muvie nie
kesah si GIGI yng asik nak cinta
terpakse pown terpakse lah
sampai rajin di biarkan je
n dia plak di gu kan ngan si ALEX
si jantan yg asik tinggal2kan awek je
so kesah diorg lah yg besh
last2 diorg couple jugak
n cute couple lah
lelain citer kes rumahtangga yg runtuh sebab sorg pompuan
tapi husband tu salah jugak
kata je tanak tanak
tapi jadi jugak
n wifu tu pown ada salah
sume tak leh itu ini lah
n kesah baru nak bercinta dah kene tipu
kesah couple yg dah stay sama 7 years tapi si laki tanak kawen
dia sgt setia but tanak kawen
etc lah
muvie nie dah nak habis baru mcm best
sebab lagu kowt n kene je ngan konklusi yg cube diberitahu last2 tu
erm
PAKWE kasi 5 bintang dari 10 bintang
MWAHA!!

1 comment:

rizz said...

alaa cm best je pakwe..suke la genre2 cte cmni ahhah