Friday, April 24, 2009

22 APRIL 2009 - PAUL BLART : MALL COP

GSC SUNWAY CARNIVAL MALL
0945pm
***********************************
ceriter nie mcm havoc je dlm trailler setiap kali nonton muvie
so kami yg kesenduan n memerlukan ketawa pown pergilah nonton ini muvie
(RUDY pown kata muvie nie besh giler)
citer nie mengisahkan si PAUL BLART seorg POLIS MALL
tapi dia yg gemok nie mcm selaloo di perbodokan
but still dia ada hati kat sorg minah nie
n minah nie mcm suke jugak kat dia
sampai 1 kes berlaku kat mall diorg
kes mall di tawan sebab rompakan lah
tyme nie lah PAUL BLART menunjukkan yg dia sanggup wat pape pown demi cinta n keluarga
banyak scene2 bodo n menggelikan hati
but still penuh action la
waaaaaaaaaaaaaaaaa
PAKWE kasi 8 bintang dari 10 bintang
MWAHA!!

1 comment:

rizz said...

heeh mcm best gakk lah! haruss tgok nih hehe