Tuesday, April 21, 2009

SILENT HILL - muvie from PAKWEs lappy

PAKWE layan muvie nie tyme RUDY pancit
so antar sian n layan
PAKWE agak tenggelam timbul ngan citer nie
okay mcm nie
citer nie mengisahkan sepasang suami isteri yg ado anak angkat
n anak angkat diorg asik mimpi about SILENT HILL
tempat ni ewujud kat AMERIKA sana tu
so si mak nie nak sembuhkan anak dia
dia pown bawak lah anak tu ke SILENT HILL
n tyme tu lah memacam bende pelik n menakotkan berlaku
antara realiti n ghaib
PAKWE tak sure nak komen mcm mana
but still tak lah seram mana
boleh lah kalu nak feeling2 takot
haha
mcm game pown ado citer nie
n yg PAKWE tau
last si ISTERI n ANAK tu dah mati
but still balik umah after berjuang nak tgk SUAMI n AYAH nye
PAKWE kasi 6 bintang dari 10 bintang
MWAHA!!

1 comment:

rizz said...

hiks cte lama nih.tp ok larr