Tuesday, April 14, 2009

TAG from SHIRA

1.Bekas kekasih saya adalah :
Seorang yang sgt comel, kecik je orgnyer..baik dan sgt menjaga saya…tapi jodoh dah takde untuk saya berkasih lagee ngan dia…mungkin itu yang terbaik buat dia
2.Saya sedang mendengar :
BENCINTA by FAIZAL TAHIR…lagu nie mcm serabut je…but ada cerita…banyak kali dengar baru rasa best lagu tu…MWAHA
3.Mungkin saya patut :
Enjoy being single sementara ada waktu
4.Saya suka :
Tgk wayang, bowling, karok n lepak kat bilik sendirik…
5.Sahabat-sahabat baik saya :
I don’t have any…sob sob sob…erh ada…3 ANGELS!!
6.Saya tak paham :
Bila tak syg kenapa perlu mintak tyme SEMINGGU??ckp je dah tanak, kan senang…
7.Saya kehilangan :
Semangat untuk jadi yang terbaik kerana hati dah sgt hancur sekarang nie!!
8.Ramai yang berkata :
Saya patut terima diri saya dan berbangga dengan nya!!
9.Makna nama saya :
ENTAH…SI PENAKOT YANG BERANI kowt
10.Cinta itu adalah:
Sangat SAKIT dan sesungguhnya takde apa kecuali SAKIT!!
11.Di suatu tempat, seseorang sedang :
Sibuk matikan kereta di tengah2 jalan seperti tyme ujian memandu dahulu JPJ terkene minyak dagu je….erm naper erk??!!
12.Saya akan cuba :
Membuka diri saya untuk menerima kekurangan diri sendiri dan kelebihan orang lain…huk huk huk
13.Ayat SELAMANYA membawa maksud :
SAMPAI SURGA!! Gitew…
14.Telefon bimbit saya :
LG
5.Bila saya terjaga dari tidur :
Saya akan bukak mata n terus cari towel sebab nak mandi…haha
16.Saya paling meluat apabila :
Kawan berlagak mcm mereka RAJA…piiirrraaahhhhhhh!!
17.Pesta/Parti adalah :
PERLU…sebab ia dpt mengajar kita saper manusia…n di sini leh je nak tgk telatah manusia…MWAHA!!
18.Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah :
BABI…sgt comel…tah tapi rasa mereka comel je!!
19.Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah :
13-17 tahun…tyme nie saya sangat di atas n sangat TERMANTOP!!
20.Hari ini :
Hari SELASA…saya nak load entry bebanyak!!
21.Malam ini saya akan :
Layan UGLY BETTY, DESPERATE HOUSEWIVES n ym ngan MEGAT kat McD Sunway Seb Jaya
22.Esok pula saya akan :
Datang keje mcm biasa, berhimpun jumpe Pengarah, n dono…
23.Saya betul2 inginkan :
Kekayaan n kebahagiaan…mcm kekanak tadika plak!! But that’s true ma…
24.Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini :
Saya rasa janggut n misaim mcm dah naik balik…so keje cukur n check bulu hidung ada terlebih panjang tak??!!...erm…okay je
25.Pusat membeli-belah atau arked permainan :
Surely lah MALL…leh jenjalan window shop sambel tgk telatah manusia berfesyen…best wooooo
26.Makanan Barat atau Jepun :
I prefer BARAT…sebab at least leh dpt yg well done…tak baper layan lah yg raw2 nie…erm
27.Bilik yang terang atau gelap :
I like gelap bilik…rasa tenang n mcm sgt dlm rahim ibu…tyme nie leh rasa bahawasanya sedang menghargai diri sendirik…
28.Makanan segera adalah :
Makanan yang leh dpt segere…hwahwahwa…I like McD sgt…jom ajak I lepak McD!!
29.Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang?
C u 2morrow..tadi kat opismate yang baru je balik n tinggalkan aku sorg2…sob sob sob
30.Siapa yang anda nak Tag?
Tanak lah tag sesaper…saper nak wat…wat lah…hamek hamek

2 comments:

rizz said...

sgt termantop yer...hehhe

SHAHIRAH KHAIRUDIN said...

mane ade babi comel
babi busuk ar
eyer!