Saturday, May 23, 2009

PAKWEs nu experience!!

selaloo PAKWE lepak atas kerusi
last 21st MAY 2009 (bile bulan dah busan bercahaya)
PAKWE lepak atas rumput plak
TIDO ATAS RUMPUT
ini pengalaman baru
ada osrg budak yg ajar PAKWE wat sume nie
memula PAKWE tanak
tapi tgk dia mcm best lepak atas rumput itew
PAKWE pown try
BEST jugak lah
terasa sgt lapang dada bila tgk langit yg luas itew
besar sungguh kuasa ALLAH
dengan lembab embun kat rumput tu
PAKWE rasa seperti dlm pelokan seseorg
dengan bau rumput yg sgt segar
PAKWE rasa seperti segala kesusahan dlm hati PAKWE hilang
lama jugak lah PAKWE atas rumput tu
hampir tertido jugak lah
huhu
harap ada lagee tyme utk PAKWE lepak atas rumput mcm tu lagee
*************************************************************
p/s: sumtimes tak salah utk kita berubah demi kebaikan diri sendiri
mencuba sesuatu yang tak pernah kita buat bukan lah sesuatu yg bodoh
sebaliknya itu dpt memberi satu persepsi baru tentang kehidupan dlm hidup kita
semua d dunia ini tercipta ada sebab2 nye
oleh itu hargailah apa sahaja yg ada
dan BERSYUKUR!!
MWAHA!!

4 comments:

SHAHIRAH KHAIRUDIN said...

setuju dengan statement tu. tak salah untuk berubah. asalkan perubahan tu ke arah yg lebih baik..

sYukCurZ said...

yup! aku g hiking pg2 td ehe. tenang skit da

p.a.k.w.e. said...

SHAHIRAH: a ah berubah itu baik sebenarnye...tapi berubah selaloo tak mmenampakkan originaliti kita
SYUKCURZ: tak ajak kan
sedih la

SHAHIRAH KHAIRUDIN said...

sape kate berubah tu tak menampakkan originaliti kita? selagi kita adalah kita, we still remain original wut?lain la kalau perubahan tu drastik..memang la hilang originaliti..