Thursday, June 11, 2009

10 JUN 2009 - 17 AGAIN

GSC SUNWAY CARNIVAL MALL
0935pm
******************************
nonton bersama NU member, BENJAMIN
huhu
takde dlm list utk PAKWE nonton muvie nie
but tetibe rasa busan n HP plak wat hal
so lepak ngan yg CALL je lah, MWAHA!!
bukan nak tgk ZAC EFRON okay
citer nie memula agak boring but after 15 mins sume bertukar menjadi BESH
muvie nie mengisahkan tentang MIKE yang mengorbankan masa remaja dia untuk kawen ngan awek yg dah termengandung anak diorg
so dia yg sgt HERO n wira bola keranjang pown terpakse lepaskan sume
n biler besar dia menjadi pekerja yang tidak dipedulikan dan menyalahkan isteri atas kegagalan
n mereka nak bercerai
so tyme MIKE tua kembali ke sekolah nak amik 2 anak dia
dia didekati sorg JANITOR n tyme tu lah bermula detik dia akan berubah 17 AGAIN
muvie nie sgt best biler MIKE tua dah berubah menjadi MUDA kembali
(tua lakonan MATHEW PERRY, muda lakonan ZAC EFRON)
mcm mana dia dekati anak2 dia
mcm mana dia nak tawan kembali hati isteri dia
mcm mana dia nak jadikan past present
pada PAKWE lakonan ZAC EFRON sgt bagus
menjiwai hati sorg tua n bapak
banyak sgt scene yang mencuitkan hati
citer nie not only memberi hiburan tapi turut memberi pengajaran
so PAKWE nak kasi 11 bintang dari 10 bintang
MWAHA!!
*********************************
p/s: pegilah tengok muvie nie wahai peminat2 ZAC EFRON
sexy n banyak skin dr ZAC EFRON
n tak lupe BULU KETIAK di mana2
MWAHA!!

10 comments:

Ejaylicious said...

Mmm...movie maniac. Dulu2 suka nengok movie...time2 busy ni..banyk dah tertinggal nengok muvie...

p.a.k.w.e. said...

PAKWE sgt suke tgk muvie
sebab tu je yg leh wat PAKWE happy
MWAHA!!
bile nak tgk ngan EJAY erk??

Duke Luce Dell'amore said...

wah!
pakwe gatal!
tgok bulu ketiak owg..wekk..

rizz said...

nak tgok gak ngee

zua the great said...

zua ase kenal la benjamin tue..hehehe

Adam Arjuna said...

dah tgk gak..
best kan...

sYukCurZ said...

ahahaa.. tgk zac r tu ahahha malu2 lak keh2 keh2

p.a.k.w.e. said...

DUKE: dah sah2 nampak okay KETIAKnyer itew
n sgt MASAM nampaknyer
RIZZ: pegi lah tgk WAJIB okay
ZUA: kenal ke?? jeng jeng jeng
ADAM ARJUNA: a ah sgt best..PAKWE suke
SYUK: gatal kan...tgk SYUK je lah

Ahmad Firdaus Haikal Arham said...

mesti bestkan tengok muvie...dah tiga minggu tak tengok wayang nie....mmm..bile la dapat tengok nie...

p.a.k.w.e. said...

AHMAD FIRDAUS HAIKAL pasti boleh tgk wayang
make sure dlm hati tu bersungguh nak tgk