Saturday, June 13, 2009

12 JUN 2009 - DRAG ME TO HELL

GSC SUNWAY CARNIVAL MALL
0945pm
***********************************
okay
sebab PAKWE nak sgt layan muvie nie sebab PAKWE perlukan SERAM dlm hidup
sume filem SERAM 2009 sgt mengecewakan (or maybe PAKWE dah tak takot erk??)
layan trailer muvie nie mcm WAH TAKOT..
so set date ngan ZWA (nama baru PAKWE kasik) a.k.a. ZUA DA GREAT nak layan muvie nie
masuk panggung ngan harapan besar
NAK TERKEJUT N TAKOT
muvie ini mengisahkan tentang seorg pegawai loan & hartanah bank CHRIS (gurl okay) yang kerje untuk di promote
so untuk post assistant hanya dia n STU yg shortlisted
so kene usaha lebih
n membuat keputusan yg tegas sgt perlu
n tiba satu ketika dia didatangi sorg wanita tua, GANUSH
yang meminta mortgage dia dilanjutkan
but si CHRIS terpakse ignore permintaan wanita tua nie
tyme nie lah dia merayu n dia kununnya dimalukan oleh CHRIS
U SHAME ME!!
tyme si CHRIS nak balik naik keta dia, si GANUSH dah pown di dalam kereta n berlaku pergelutan atas sebab GANUSH tak berpuashati kat CHRIS
kat sini ada scene ala2 scene IKLAN "PAKAILAH TALI PINGGANG KELEDAR"
MWAHA!!
n dah tak terdaya nak gaduh kowt, si GANUSH pown amik butang baju si CHRIS n menyumpah dia
start dr situ perkara2 buruk dan menyeramkan berlaku kat CHRIS
CHRIS telah disumpah dengan sumpahan LIMAR
so nak tau apa itu LIMAR
mcm mana ketakotan yg CHRIS alami
apa jadi kat CHRIS
etc
PAKWE rasa anda semua perlu menonton muvie ini
PAKWE kasi 9 bintang dari 10 bintang
MWAHA!!
*****************************************************
p/s: muvie nie seram but tak cukup nak wat PAKWE takot
banyak perkara2 mengejikan n menjijikkan dalam muvie nie seperti muntah etc
muvie nie dah pown jadi filem seram terbaik PAKWE tgk 2009 but kalu tak tgk pown takpe
n wat pape pown CHECK BEBETOL DULU OKAY!! (ada kaitan dgn muvie nie...yg dah tgk tau lah apa itew)

4 comments:

hafizzuan said...

muvie ni mmg damn scarry n gross..

p.a.k.w.e. said...

tapi tak lah seram sgt SERIGALA

rizz said...

wahh pakwee kua ngn zua.hehe kim slm die eh:p

sham_amri1985 said...

bukan sumpahan lamia ke?