Saturday, June 20, 2009

20 JUN 2009 - UITMPPs FAMILY DAY



nie dah sudah FAM DAY...barang hantaran shopping tyme kat BANDAR SUNWAY, SEB PERAI
mari pulang
DANCE WITH ME BABY - acara berpasangan suami isteri
ZAKI gediks bersama nuly wed wife
maru susukan hubby anda
juga ada tangisan di FAM DAY

bersama PAK PI'E MYDIN
adus saket pinggang
PAKWE ngan nana berkumpulan BRICK WALK
itu ABD MOHD HAFIZ

upacara perasmian
di tengah keramaian bersama 2 bunga
beratur bersama bebudak nak belon



aishah







(pic nie patot dilihat bawah ke atas BARU BETOL sequel nyer...MWAHA!!)
**************************************************************************
rini FAMILY DAY UiTMPP
kali ke baper tah lah
erm
pepagi bute dah bangun
ayam pown tak bangun lagee tyme tu
so PAKWE tompang shira ayumi ke FAMILY DAY ini
senang je actually walau tak pernah pegi tempat itew
so kami antara yang terawal
apa lagee..................
CAM WHORE surely akan pose maut nyer
nie lah tyme kan
KAH KAH KAH KAH
dah habis setiap pelosok STADIUM tu kami nodai
kami pown serang ABG CLOWN
nak bunge katanya
huhu
AND IM NOT GENTLEMEN!!
so wut??
ADA AKU KESAH??
(cak cak cak cak cak cak cak)
best gak lah FAMILY DAY nie
bernyanyi lagu UiTM DI HATIKU
bersenam tari
main games
cabut undi walau tetap tak bertuah
wuwuwuwu
but PAKWE dah bagi komitmen dengan memberi sokongan kat FAMILY DAY nie
panas jangan cakap lah
dah mcm nak terkuar otak yg menggelegak nie
so pas dah mcm takde pape sgt utk kekami yg bujang nie
setetalh settle kami habiskan kupon makanan
kami pown angkat kaki blah
next stop ke MAJU @ SUNWAY SEBERANG PERAI
nak shopping barangan hantaran
huhu
lelotih sempat lagee shopping
n now kami totally exhausted!!
so mari lah balik n TIDO!!
MWAHA!!
****************************************
p/s: apa salah kite pertahankan hak yang dah kite penat usahakan??
is that how gentlemen must act??
WUTEVA!!

6 comments:

sYukCurZ said...

wah! suka pose pic pegang bunga a.k.a belon tu. cam pegang mmm.... :8

Ted Baker said...

amboi sonoknye

Ahmad Firdaus Haikal Arham said...

bestnya...

p.a.k.w.e. said...

syuk: a ah sukor m....sgt seperti memegang sukor m kan
ted: meh lah join
firdaus: a ah best giler walau burn

Sinting Maut said...

wooooow.... manteb manteb manteb :D
hehehe, salam kenal yah PAKWE

rizz said...

sronok tgok family day pakwe hehee