Wednesday, June 24, 2009

24 JUN 2009 - PAKWEs BIRTHDAY



jam tu menunjukkan jam 1000am
maka dengan itu genaplah PAKWE 27 tahun
dah panjat dengan jayanya tangga usia itu
namun banyak lagee perkara yang perlu PAKWE tgk dan fikirkan
memanglah usia itu hanya NUMBER
tapi dengan NUMBER itu lah manusia akan dinilai
NUMBER itu lah manusia akan dilihat
NUMBER itu lah yang akan membawa manusia itu ke ambang kehebatan
kan.............
PAKWE takde apa sgt yang PAKWE nak harap utk hari jadi ke 27 nie
PAKWE harap PAKWE dapat kekal happy
nak sentiasa senyum n nampak mude je
PAKWE masih inginkan CINTA kerna PAKWE bukan pernah takot akan kegagalan CINTA
tapi PAKWE kepingin CINTA yang AGUNG
hrm.........
*********************
p/s: TQ kengkawan yang tak putus2 support PAKWE n sentiasa memberi semangat kat PAKWE
segala itu sangat PAKWE hargai
n kepada yang masih PAKWE dosa
ampun2 kan PAKWE
MWAHA!!

14 comments:

Duke Luce Dell'amore said...

"PAKWE harap PAKWE dapat kekal happy
nak sentiasa senyum n nampak mude je"

i like that one!!hahaha..pakwe tetap muda n comey!

eKiNisMe said...

well..takdir Allah yg indah..tergerak ati nk msuk jengah blog nie...hihi tetbe je..

hihi..

ermmm..happy birthday Incik Pakwe...

moga kamu pjg umur n dimurahkn rezki..aminnnnn

rizz said...

happy besday pakwe..hope happy2 sllu k..:)

p.a.k.w.e. said...

thanx DUKE
PAKWE akan sentiasa memudakan diri PAKWE
hye ekinisme
thanx jugak
singgah2 lah selaloo
n rizz
sentiasa datang n PAKWE nak say THANX banyak

peridot sepi is said...

hepi besday PAKWE...

sitekateki | dD said...

hepi besday pakwe...
moga murah rezeki cepat dapat jodoh yer...
nanti leh wat hantaran utk diri sendiri plak...hehehehe...x der org buat agi...pakwe buat dulu...

Cik AniS GalaXy said...

happy besday pakwe.
moga pakwe trs happy & senyum
ajim dah promote pakwe
so harap2 anis bertunang & weeding pakwe buatkan hantaran ek..hehe

adie said...

happy birthday to you....
happy birthday to you.........
happy birthday! happy birthday!....
happy birthday to pakwe....

fIcK a.k.a kaka said...

hey PAKWE..
happy belated birthday~

moga bertambah success pd thn ini

p.a.k.w.e. said...

PERIDOT: thanx
DD: a ah betoi sgt
ANIS: boleh aja
ADIE: thanx nyanyi kat PAKWE
FICK: thanx jugak MWAHA

.e i k a. said...

nk cake! :p

wénkt said...

selamat hari jadi syg.

lol

SoReNsEn said...

happy belated bday pakwe.. semoga panjang umur dan murah rezeki..

p.a.k.w.e. said...

EIKA: nak cake ke?? nah amik
WENKT: thanx sayang LOL
SORENSEN: thanx...wish u too