Tuesday, June 30, 2009

25 JUN 2009 - CUTI REHAT n hantaran MAKING





PAKWE bercuti rini sebab nak siapkan hantaran
But still PAKWE sempat ngambik shira ayumi kat UiTMPP
Temankan PAKWE shopping barangan hantaran
MAJU n A TU Z lah PAKWEs fav spot nak beli barangan hantaran nie
Terletak di pusat perniagaan BANDAR SUNWAY SEBERANG PERAI
Letih bershopping…letih ke??
Kami pown terus ke KENNY ROGERS SUNWAY MALL
Makan sini sebab nak settlekan free coupon yang shira ayumi dpt tyme FAM DAY ritu
(n tak tau plak nie shiras 1st tyme kat KENNYs)
So enjoying our meal sambel CAM WHORING
Settle makan kami pown berangkat pulang ke UiTMPP
N PAKWE kembali ke rumah siapkan hantaran yang nak di bawak ke majlis nikah esok nie…
-
p/s: actually PAKWE 2 kali ke UiTMPP that day
Sebab adiah kasut PAKWE sampai kat UiTMPP that day jugak
So berulang 2 3 kali dah

5 comments:

SHAHIRAH KHAIRUDIN said...

i hate u pakwe! hump! (sambil menjeling pakwe dengan wajah sesirius dinasour)

p.a.k.w.e. said...

haha
padan muke
so sume dah tau ur 1st

SHAHIRAH KHAIRUDIN said...

i hate u even more..tumbuk sedas kang..i hold da grudge oke..nnt la..tunggu!!! i'll drag you to hell!! (sambel membuat mimik wajah nenek DMTH)

p.a.k.w.e. said...

eleh nak masuk HELL ajak2 org plak
masuk sengsorang udah le
ish ish ish
talk 2 my P.A.
apa lagee CAMWHORING

SHAHIRAH KHAIRUDIN said...

asal lak org nak g hell sekali..tak kuasa oke! campak pakwe sorang je masuk hell..pastu org ketawa kuat-kuat and say bye-bye pakwe...