Tuesday, June 30, 2009

28 JUN 2009 - LEPAK KFC n KAROK LAGU2 DINDING

shira ayumi - artis jemputan PAKWE
PAKWE di mini concertnyer
**
dah settle hal2 kawen sume
PAKWE rasa semacam nak layan MUVIE plak
sebab dalam list mcm ada 1 tertinggal
ALIENS VS MONSTERS
so kacau lah si shira ayumi
(dia kan ada WiFi kat umah)
suruh lah dia check muvie apa ada
dah HAMPEH tak leh bukak plak kan
so kami pegi sendiri ke GSC SUNWAY CARNIVAL MALL
n sah2 apa pown takde melainkan TRANSFORMERS 2
so dengan sedihnyer kami ke KFC PETRONAS
lepak dengan niat nak sahur puasa esok
PAKWE jugak nak settle kan janji PAKWE kat shira ayumi nie
nak sgt makan spicy KFC baru tuh
TAH PAPE TAH
PEDAS DI BONTOT BUKAN DI MULUT!!
dah lepak agak lama sesambil tgk pic kawen n muvie selected dlm lappy PAKWE
kami pown terus ke GOLD SONG
ish ish ish ish
kali nie PAKWE plak dengan seleksi lagu2 dinding
n yg best LAGU2 BARU OKAY
bukan mcm sorg tu
asik2 lagu tu
lagu tu asik2
ish
BORING!!
-
p/s: n u know wut... PAKWE leh dangdut
pasni nak wat album DANGDUT lah!!
MWAHA!!

6 comments:

SHAHIRAH KHAIRUDIN said...

bila i mendangdutkan lagu pakwe ejek..ini tidak adil..nak ejek pakwe balik..
piiirrraaahhh!!!!

p.a.k.w.e. said...

wah PAKWE sesungguhnya takan ajak lagee shira ayumi sebagai penyanyi jemputan PAKWE di concert PAKWE akan datang

SHAHIRAH KHAIRUDIN said...

sumpah tak adil..siap blackmailedd org pulak..abis tu nk jemput sape? tenuk?

rizz said...

jom dangdud pakwee hihi

Duke Luce Dell'amore said...

amboi!
satu bulan 30x p karaoke ke??hahaha..

p.a.k.w.e. said...

SHIRA: tahu takpe..now u can talk 2 my feet
RIZZ: mari
DUKE: entah lah DUKE..dah takde sore dah nie