Monday, June 22, 2009

THE VELVETEEN RABBIT...muvie dr laptop PAKWE

muvie nie PAKWE dpt dari rizal
tah tak tahu apa kesah nyer
saje amik nak layan pape muvie
so amik ajo
VELVETEEN RABBIT nie
mengisahkan tentang si anak yg ditinggalkan ayahnya kat nenek dia
sebab ayah ada keje
so si anak nie sunyik
n asik melepak ngan mainan
mainan tu adalah RABBIT
so dah asik selaloo anak nie dah termasuk dalam dunia khayalan
sampai 1 ketika bertambah plak geng berkhayal
sekor angsa n sekor kuda kayu
angsa tu mainan nenek dia tyme mude dulu
n kuda kayu tu plak mainan ayah dia
so banyak lah rahasia yg dia tau fasal nenek n ayah dia tru that toys
so dah selaloo terbersama mainan2 nie
si anak tak baper nak berdunia
asik je bersama RABBIT
n RABBIT pown tanak lepaskan si anak
sebab dia nak sgt jadik arnab betol
n then xmas dah dekat
so si nenek siankan cucu
n panggel ayah dia balik
ayah tetap marah sebab panggilan itew mcm tak perlu
n si anak sakit
so kat sini lah si RABBIT berkorban
bagi menyembuhkan si anak
mengembalikan anak ke dunia realiti
n last si RABBIT jadi jugak real rabbit
mcm tu lah lebeyh kurang citer nyer
ada touching moments jugaklah
PAKWE kasik 6 bintang dari 10 bintang
********************************
p/s: LOVE je tak cukup
yg penting adalah LOVING!!

2 comments:

rizz said...

tomey je rabbit ni hee

p.a.k.w.e. said...

itu gambar hiasan aja lah
ish RIZZ nie