Thursday, June 18, 2009

CAN I READ??

VS
PAKWE terkesima melihatkan seorang kawan ini membeli NOVEL TWILIGHT utk dibaca
(baru beli bila MUVIE nyer dah lama kuar...sepatotnya baca NEW MOON dah)
so PAKWE yang suke giler TWILIGHT nie pown merampas dengan ensemnyer novel itu
UNTUK DIBACA
(sebab ramai kata novel lebih best dari muvie)
try punyer try
tak boleh jugak PAKWE nak relakan diri ini membaca
so confirm lah PAKWE bukan pembaca NOVEL
only an info reader
sayang plak bile rasa diri ini tak leh menghayati novel...but wut to do IM NOT!!
*****************************
actually PAKWE teruja sgt coz NEW MOON dah nak kuar NOVEMBER ini
my I MUST WATCH MUVIE OR ILL DIE tu mcm best
(dr cerite2 yg member bisikkan kat tinge PAKWE nie)
****************************
p/s: pape pown TRANSFORMERS kene layan dulu
n 2nite PAKWE akan layan 17 AGAIN again (my 2nd tyme...nak leraikan lara sorg kwn)
MWAHA!!

3 comments:

Duke Luce Dell'amore said...

amboi!!
mmg pakwe ni kaki wayang!
every citer kt pggung mesti dh tgok ni??

rizz said...

gud2 lme x bce novel heheee

p.a.k.w.e. said...

PAKWE dah tua
so muvie je lah peneman PAKWE
n RIZZ p lah baca novel bebaik okay