Tuesday, June 16, 2009

DOES THAT SHOES FIT ME??


WAHHHHHHHHHHH
baru letak pic
sume kata PAKWE nak DRAG erk
(kalu DRAG pown surely PAKWE CANTIQUE kan...)
entry nie sajer je PAKWE letak
look at that very BEAUTIFUL kasut
am i that PRETTY to fit into that SHOES??
ini persoalan penting dalam kehidupan
persoalan penting dalam perhubungan
adakah PAKWE boleh diterima ramai dalam apa jua keadaan??
adakah hanya PAKWE yang perlu menerima tanpa mengkaji??
atau PAKWE perlu mengukur tahap PAKWE bagi membolehkan PAKWE diterima??
***********************************
p/s: KIMIA itu penting dalam meneruskan perhubungan
tapi sejauh manakah KIMIA itu akan bertahan??
kasut tetap akan rosak
adakah perhubungan WAJIB rosak seperti rosaknya kasut itew??
FIKIR2KANLAH!!

9 comments:

Duke Luce Dell'amore said...

adoi!
PAKWE nk drag ke??kikikiki...
tantek itu kasot!

sYukCurZ said...

wah!?? nak drag ker pakwe ahahaa

SHAHIRAH KHAIRUDIN said...

entry bikin kontroversi je..

p/s:kasut cantik sebab tuannya
*ghee* pakwe jgn marah oke. promo diri..

p.a.k.w.e. said...

A AH PAKWE MAU DRAG
SURE LAWA

rizz said...

cntek..klau wanie pkai aritu mesti melerts hehhee

SHAHIRAH KHAIRUDIN said...

kalau tak cuba kita tak tau pakwe. mcm la kasut. kalau tak try, tak tau muat ke tak. yang penting komunikassi dua hala. kalau tak cakap, the opposite party tu tak tau. tapi kalau nk kaji dulu, amik masa n jangan ckp ape2..


p/s: bukan semua org pandai goggle pakai hati. takut nnt salah goggle malu sendiri..

sYukCurZ said...

Perhubungan bukan seperti salin baju atau tukar kasut. Nampak yang baru, lawa dan sesuai terus mahu dimiliki. dipakai bersilih ganti. Yang lama ditolak ketepi.entah2 dicampak ke perigi.

perhubungan adalah satu yang abstrak. Menuntut Rasa Cinta, Kasih Sayang, Kejujuran, Kepercayaan dan Kesetiaan.

Pengorbanan, Harga yang perlu dibayar oleh setiap perhubungan. Baik Perasaan, Hati, Emosi, Egois, dan Jasad ini menjadi galang gantinya..

p.a.k.w.e. said...

PAKWE tak kata hubungan itu adalah KASUT
tapi keperibadian kita
sebagaimana KASUT
sanggupkah kita membuang KASUT itew sekiranya KASUT itu rosak??
atau kita baiki KASUT itu kerna kita terlalu sayangkan KASUT itew
mcm PAKWE, PAKWE sangat sayangkan KASUT PAKWE n akan simpan dia walau PAKWE tak lagee memakainya

Duke Luce Dell'amore said...

pakwe jgn drag plish!!
nnt jim kene pggil kamu MAKWE plak..
janggal bunyinyer..hahaha...