Sunday, June 7, 2009

MYSPACE vs BLOGGER vs TAGGED vs FACEBOOK




PAKWE takde keje nie
busan BOSAN n busan
so tak tahu nak wat pe
tingat lah bende2 alah nie
dulu pernah sekali PAKWE wat entry fasal MIRC vs BLOG
now PAKWE nak perkatakan bout ths 4 plak
MYSPACE, BLOGGER, TAGGED, n FACEBOOK
ikut urutan tu
PAKWE dah lama ada MYSPACE
tyme tu sume sibuk nak berMYSPACE
sampai dlm SCARY MUVIE 4 pown ada disebut2 fasal MYSPACE nie
pada PAKWE personally PAKWE sgt suke MYSPACE, but sejak dah tua nie
PAKWE tak rasa happy main MYSPACE
so lite2 je dah ngan MYSPACE tu
pastu PAKWE ada BLOG ngan gune BLOGGER
sayang sgt dah PAKWE kat BLOG PAKWE nie
dah mcm nyawa PAKWE
tanpa BLOG rasanya PAKWE tak dapat nak harungi zaman tua PAKWE nie
ngan BLOGGER nie dah hamper 2 tahun dah
n kewujudannyer umpama diari harian penting PAKWE
pastu PAKWE asik di TAGGED di email
suruh2 PAKWE wat TAGGED
so PAKWE pown register
pada mulanya TAGGED nie lame n boring
tetapi semenjak dua menjak nie TAGGED mcm best plak
mungkin ramai je nak kenal PAKWE tua nie kat situ
MWAHA!!
kehadiran PAKWE agak meletop disitu walau TAGGED nie agak bersepah
n ada plak suruh PAKWE wat FACEBOOK
wat lah PAKWE FACEBOOK itew
katanya sgt best
PAKWE saja nak ikut perkembangan anak muda nie kan
WAH TUA KE??
n ternyata PAKWE tak suke FACEBOOK
pada PAKWE FACEBOOK susah n tak best
maybe KIMIA antara kami tiada
MWAHA!!
so itew lah bebelan PAKWE berkenaan hal2 berkaitan
jumpe lagee nanti
*****************************************
p/s: apa plak komen anda berkaitan 4 jahanam di atas??

7 comments:

peridot sepi said...

tagged mmg best la...

sYukCurZ said...

ahahaa...

tagged? xlayan trus.

facebook?? umm.. malas nak buat. dgr kata terlalu telus.ahahaa..

myspace? umm.. semakin busanla. tp best dpt kumen2 pic org. ley upload pic byk2 utuk dikumen.

paling best blogger.com ahhaaa..tiap 5minit refreash. rtiap2 hari kira visitor. klu ley setiap 5 minat nak wat post. hehee

Duke Luce Dell'amore said...

hahahaha..
gegeh ler..
jim pun bru je bljar guna facebook..
cam best plak..

-aja- said...

facebook best!
kene lame2 sket
den ok aa
tagged xlyn~
myspace cam da kureng sket skang
blog best!

SHAHIRAH KHAIRUDIN said...

yezza..fesbuk best! kate pakwe mukabuku..everyday mesti layan..ape pun my blog will owayz be my chenta..same la wit syukcurz..asyik kira visitor je..but plez pakwe. dun u eva questioning bout my follower oke! isu sensitip!

rizz said...

myspace - best gile
tagged - lucah je byk xbest
facebook - best gak skng byk artis
blogger - bgai nyawaku..same la haha
friendster - da mcm sampah xde org komen hahaha

p.a.k.w.e. said...

PAKWE say thanx kat sume
but RIZZ pesal tetibe kes FRIENDSTER muncul nie??
PAKWE tak tanya fasal FRIENDSTER okay
MWAHA!!