Wednesday, June 3, 2009

PAKWEs BIRTHDAY WISHLIST!!


IM WISHING...........................
1. TRANSFORMERS REVENGE OF THE FALLEN
memandangkan TRANSFORMERS REVENGE OF THE FALLEN kuar on my birthday
PAKWE wish ada yang nak ajak PAKWE nonton that muvie
lagee pown that muvie is my MUST WATCH 2009 MUVIE
2. GENTING
rumah kedua PAKWE
but lately PAKWE dah mcm tak baper pegi sana
so PAKWE harap sgt nak pegi habiskan masa kat sana
main sume permainan kat sana
n kembali menjadi ARTIS GENTING
MWAHA!!

3. BAG
PAKWE nak sgt bag nak gantikan bag yg selaloo PAKWE usung nie
Bukan lah nak lupakan bag tu
But I need a nu 1
N surely PAKWE akan happy sgt

4. CINTA
PAKWE harap sgt dpt ini
Kalu dpt itu akan menjadi hadiah terbaik buat PAKWEwalau PAKWE percaya CINTA itu tak boleh dipercayai
Tapi dah jiwa PAKWE perlu cinta
PAKWE akan redah je walau sakit
Ada lagee ke CINTA utk PAKWE??...erm


5. KASUT
PAKWE nak kasut jugak
Kalu dpt hadiah musti best
Sebab PAKWE suke jugak collect kasut
But now mcm dah tak bergerak koleksi itew
MWAHA!!
***********************************************************
WISHLIST is actually just a WISHLIST
sajer PAKWE rasa tingin nak wat entry nie
nak menampakkan PAKWE ada otak budak mude
MWAHA!!
HARAP PAKWE TERUS HAPPY SUDAH CUKUP...AMIN

8 comments:

Ahmad Firdaus Haikal Arham said...

semuga wish dapat dipenuhi...insyaAllah...saya nak bagi apa ye kat PAKWE...huhu...apapun...bulan ni mesti bermakna buat PAKWE...bertambah umur bukan bermaksud berusia sebaliknya lebih matang dalam kehidupan...semuga terus sukses...

Duke Luce Dell'amore said...

amboi!
siap dah wishlist ni!
jim percaya,sure u'll get it on ur besday nnt..hakhakhak..

rizz said...

hope pakwee dpt la ape yg di wishkan itew hehe cinta yg xthn tu hahak

SHAHIRAH KHAIRUDIN said...

i'm sure u will get ur tote bag! hahaha=) this is for real oke!

i wish u'll get ur chenta soon! ekceli dh ade kot but u keep denyin' it!

p.a.k.w.e. said...

hahaha
bukan WISH utk MINTAK lah
PAKWE sesukahati je wat mende

DERiacomEi said...

Assalamualaikum...saya dh x sabo nk tengok 'transformers'....hehe Insyallah keinginanmu itu akan dikecapi....walau 1000 kali dikecewa jgn salahkn cinta tetapi salahkan manusia yg tak tahu menghargai..ataupon salah diri sendiri. yg penting ade hikmahnya dan lebih baik akan kita dapat...

p.a.k.w.e. said...

i tak salahkan org yg pernah bercinta ngan i pown
pepandai je wat konklusi
tak sesuai
mwaha

Kos Serani said...

PAKWE this month is ur month. Semoga appy selalu dan mendapat apa yg dihajati. but Love dont come easy...