Sunday, July 19, 2009

17 JULAI 2009 - HARRY POTTER AND THE HALF BLOOD PRINCE

PAKWE n biz
GSC SUNWAY CARNIVAL MALL
0915pm
***********************
PAKWE super stress that day
so PAKWE gune FACEBOOK dan menjerit d sana
(kunun sebab tak tgk lagee n jeles kat org yg dah tgk)
tyme tu jugak biz offer nak banjer HP ngan sarat PAKWE jgn stress lagee
NO HAL!!
so kami masuk after muvie dah start sikit
tyme tu si DUMBLEDORE dah ngorat si cikgu posyen kembali ngajar
PAKWE tak tahu nak citer mcm mana HP nie
sebab 1 masuk lewat
2 PAKWE tido d tengah citer
yg half blood prince tu ada SNADE (betol ke)
kat sini kekunun org jahat terjah masuk HOGWARTS tapi mcm hampeh
kire lalu n wat onar skit je
erm
n DUMBLEDORE mati
mati ke??
so nak tahu bebetol citer nie
pegi cinema terdekat anda
n tgk la
PAKWE kasi 7 bintang dari 10 bintang
MWAHA!!
-
p/s: kan best kalu PAKWE ada magis
erm!!??

3 comments:

Duke Luce Dell'amore said...

jim tgok sparuh citer je filem ni..
sbb panggung tetiba blackout!
gile kn??
GSC PAVILION lak tu!

p.a.k.w.e. said...

tak ganti balik ke??

f@r@h said...

prof snape half blood prince nya..spptnya lg teruk onar yg dye buat...menghampakan!