Friday, August 21, 2009

14 OGOS 2009 - MEGAT 21

comey PAKWE megat
comey PAKWE mizie megat
comey PAKWE mizie megat
comey PAKWE mizie megat
megat PAKWE - lighter ganti lilin birtthday
PAKWE frid khai
PAKWE frid
megat dengan NOKIA E66 baru dia
PAKWE shira - otw ke bus station nak ke KL
comey megat - show off enset nampak
PAKWE
mizie firdh
comey megat
PAKWE
-
malam nie tepat jam 12 kami nak nyambut megat 21
kat club lah kami malam tu
n special skit malam tu NIKKI PALIKAT dr MALAYSIAN IDOL 1 wat show
walau 4 lagu je
but still BEST SGT
kami mencucuk langit seperti langit itu hak milik kami
KAH KAH KAH
pape pown PAKWE nak wish kat MEGAT
"SELAMAT HARI JADI KE 21"
sentiasa happy sebab tak happy apa pown tak jadik kan
n terime lah hadiah PAKWE yang tak seberapa tu
MWAHA!!
-
p/s: merah putih tetap walau tak ramai
sikit but happy sudah
n thanx lah jugak sebab malam tu PAKWE dapat jumpe riz n fren
dapat tgk live ejayskay

2 comments:

rizz said...

hepi besday megat

p.a.k.w.e. said...

kenal megat ke rizz