Saturday, August 22, 2009

22 OGOS 2009 - ORPHAN

GSC SUNWAY CARNIVAL MALL
0205pm
-
PAKWE layan ngan ed
citer nie dr awal2 PAKWE nampak print ad dia PAKWE dah rasa mau tgk
okay
muvie nie mengisahkan tentang KATE yang kehilangan anak ke3 dalam kandungan
so dia nak share kasih syg tu ngan amik anak angkat
famili mereka dah cukup happy okay n kaya
so amik jugak lah mereka sorang anak angkat
esther
sgt baik n berbudi bahasa
but lelama budak nie semakin berubah dan menakotkan
macam2 hal berlaku semenjak adanya esther dalam famili nie
suami isteri bergadoh
famili dah mule tak happy
etc
so si isteri mula lah wat investigation
n sebenarnya si esther nie bukan budak
n bukan dtg dr rumah anak yatim
nak tahu siapa esther sebenar??
apa sebab esther begitu??
n apa jadi kat famili kate??
pegi beli tiket n layan
BEST!!
PAKWE kasi 12 bintang dari 10 bintang
MWAHA!!
-
p/s: bukan filem hantu but kesah org gile

2 comments:

I am Karl said...

pakwe

agreed

damn best gilerrrr

p.a.k.w.e. said...

tersangat besh