Thursday, August 27, 2009

26 OGOS 2009 - berbuka @ VICTORIA STATION sahur @ SECRET RECIPE

PAKWE dengan spek baru
shira dengan lagu dangdut
sahur di SECRET RECIPE
izhar dengan lagu sampai syurga
pencuci kaki @ VICTORIA STATION



rini berbukak shira belanja PAKWE
so shira suruh je PAKWE pilih nak mamam mana
PAKWE terus tingat lama tak mamam kat VICTORIA STATION
so kami ke VICTORIA STATION BANDAR SUNWAY SEBERANG PERAI berbuka
terkojut sikit PAKWE bila bukak menu
harga dah jatuh
dah standard harga restoran kelas b dah
so semua dah mampu makan d VICTORIA STATION
settle makan kami bergerak ke arah izhar yg ngah menunggu nak pegi karok plak
so karok lah kami di GOLD SONG
siap pecah bumbung kowt nyanyi
KAH KAH KAH
n siap karok kami bersahur d SECRET RECIPE BANDAR SUNWAY SEBERANG PERAI
makan kek plak
so sume kembang malam tu
MWAHA!!
-
p/s: best lah hidup makan je nie

3 comments:

farish sinclair said...

shira siap karok lagek hahahha

░♥si lampu neon♥░ said...

asyik buke kat s.r je huhuhu bestnye~

p.a.k.w.e. said...

FARISH: kami 3 ekor berkarok that nite
NEON: tak lah asik...pasni kat umah je lah