Thursday, August 6, 2009

NOW IM COMPLETE!!

balik je BUTTERWORTH
PAKWE telah melengkapkan hidup PAKWE
dengan kes kereta kene pecah n semua barang2 yang PAKWE bawak dr BUTTERWORTH-IPOH-KL-IPOH-KL-BUTTERWORTH dah kene curik
kes berlaku sangat pantas
04 OGOS 2009
jam around 1045pm - 1115pm mcm tu
venue sebelah sekolah kebangsaan to' kandu
SANGAT EXPERT mereka nie
anggaran kerugian RM5K
- CAMERA DIGITAL OLYMPUS (yang dalam tu masih ada pic hantaran yang belom PAKWE wat entry lagee)
- MP4 SONY (nadi PAKWE dalam bus)
- BUKU-BUKU BANK (MAYBANK/ AFFIN BANK/ BANK ISLAM/ BANK RAKYAT)
- CARD ATM MAYBANK
- BEG ITAM EAST INDIA (hadiah yang shira ayumi hamtarosentap kasik)
- KUNCI PEJABAT (kalu ada kes pecah pejabat...mika2 nie lah hantunya)
- KUNCI BILIK PAKWE (kalu PAKWE kene moles, mika nie lah yang masuk bilik PAKWE)
- DIARI ISLAM 2009 (PAKWE sangat sayang diari nie...kepada mika pencurik tu kasik lah balik)
- KAD STAF PAKWE
- STIKER KERETA STAF PAKWE
- SELUAR JEANS HITAM SEED
- BOXER PUTIH BUNGA MERAH SKINXWEAR
- SELUAR DALAM HIJAU RAW
- SELUAR DALAM HITAM GIORDANO
- SELUAR DALAM KELABU GIORDANO
- BEG BAJU GALAS
- AIR MINERAL CACTUS
- CAKE COKLAT
- UBAT2 PAKWE
- BUKU LUKISAN PAKWE
- BAJU KEMEJA HITAM HANGSENG
- VEST SEED
- BELT SEED
- KASUT HITAM KULIT GREENEARTH
- PENDRIVE KINGSTON 4GB (dalam tu memacam ada)
- CHARGER HANDPHONE LG
- CHARGER BATERI CAMERA OLYMPUS
- MAJALAH REMAJA
- MAJALAH MASKULIN
- MAJALAH MEDIA HIBURAN
- KACA MATA ZERO X PAKWE
- KACA MATA BINGKAI HITAM PAKWE
- RAYBAN
- CONTACT LENS MISTY GREY
- BERUS GIGI
- PENCUCI MUKA ST IVES
- SHAMPOO
- DEODORANT
- FACE MIST
- PARFUME
- LIP BALM
- HAIR WAX
- 2 BAJU TIDO GIORDANO
- BAJU T ISSUE
erm
dah tiba masa PAKWE kene rampok
-
p/s: PAKWE tersangat rindu diari PAKWE...bagi lah balik :(

10 comments:

Ahmad Firdaus Haikal Arham said...

pakwe hope pakwe tabah hadapi dugaan ini...
harap sangat pakwe dapat terima cubaan ini...
fird sangat simpati...
dan mendoakan pakwe ok dan orang yg mencurik tu mendapat balasan dari tuhan yang maha esa...

sYukCurZ said...

cianpakwe. sabar ek

ciK LyndaWawa igUana said...

sabar ye pakwe,.........
shya turut bersimpati..

p.a.k.w.e. said...

FIRDH: thanx
SUKOR M: naper botak nie??
LYNDA: thanx jugak

rizz said...

cian sgt! adoi undies pon dorg nk rmpok.keji laa:'(

Kaeruleszzz said...

Tabah2...dugaan Allah nak kasi...kita kena bersyukur la mungkin kita xtau sebelum2 ni kita ada terambil brg yg bukan milik kita ke tanpa disedari ke...so Allah adil coz dia bayar on the spot atas dunia ni...Sabar ye PAKWEKU...bln 4 aritu keta i pun kena pecah gak n i know yr feel now...tapi Life must go on k...sabar sabar muahhhh

Kos Serani said...

Siannya Pakwe, harap bersabar dan mana tau lepas malang ni murah rezeki la pulak berdoalah dan bersyukurlah selalu ya.

yangbaik said...

salam buat pakwe...so simpati sesangat ngan pakwe ... sabor yek...
tapi.... banyak nye yang kena songlap... cam satu lemari plak...
apa kata pakwe wat je solat hajat.... bior panas buntut sape yang kebas barang pakwe tu...pas tu... mintakla pencurik tu pulangkan balik...
hmmm...

p.a.k.w.e. said...

RIZZ: dah dlm beg semua kan...mana sempat dia nak pilih
KAERULEZZ: a ah ngah bersyukur pown nie...THANX
KOS: thanx...harap2 semua mudah buat PAKWE lepas nie
YANGBAIK: tak reti nak doa jahat kat org...biar lah mereka insaf yek..n bagi DIARI PAKWE balik

yangbaik said...

hmmmm... doa jahat ke? bukanlaaaa
niat cume nak bagi di insaff jerrrr
bila dah pulangkan semua tu... okey le...
BTW... sori yek...