Wednesday, September 2, 2009

29 OGOS 2009 - lepak PAVI berbukak @ TUPAI2


antara hidangan pemenuh perot malam tu...3 org makan okay
lawa kan
yantzen pown ado
rimba tak??

nie kawasan last2 minit datang
PAKWE fird
istajib pown ado
tak leyh bazir lah mcm nie...
sesambel try suar sempat lagee pose - PAKWE megat
fird PAKWE megat
megat PAKWE
suke sangat kaler maler belakang tu

hidangan bersahur @ cafe 12 UM
rini kami kuar window shopping je
tujuan utama ke PAVILION sebab PAKWE nak beli kasut kat CONVERSE sambel nak lawat budak ichiiiiiiiiiii kat situ
HUHU!!
betol lah PAKWE beli jugak kasut CONVERSE yang asalnyer megat yang mahu
JANGAN MARAH ERK!!
pastu terus terpukau ngan SALE kat TANGS
sempat jugak beli suar jeans RM50
MURAH KAN!!
pastu banyak jenjalan habiskan masa kat PAVI b4 anta megat pegi keje SUBWAY
n petang tu PAKWE, fird n istajib ke TUPAI2 berbukak
dengan bayaran sekepala RM 48/-
tak lah sedap mana makanan nyer
harapkan suasana sekeliling je yg tenang
tapi bile dah ramai manusia tak tenang jugak
sume nyer LAPAR kan
n 4 ur info
PAKWE saket lidah after makan kek kat TUPAI2 tu
wuwuwuwu
kekenyangan kami balik tidow
PAKWE sempat lah jumpe lepak sembang ngan 2 member FACEBOOK kat UM nie
n that malam PAKWE n fird di pick up khairi
bersahur d KG BARU
ICHIII!!
-
p/s: balik je berlaku hal sentap rentap
mcm tak perlu kowt

2 comments:

I am Karl said...

pakwe

tupai2 nyer buffet ramadhan mmg sgt best

segalanya ada

p.a.k.w.e. said...

tak best lah
tak lah sedap mana pown
harap tempat je agak lawa