Wednesday, September 2, 2009

31 OGOS 2009 - lepak KLCC photoshooting

arfie kry PAKWE megat


megat arfie kry PAKWE fird
PAKWE dongan suar yang basah
arfie kry megat






PAKWE suke pic nie sgt












PAKWE vs pantong cendana







fird megat PAKWE
-
hari nie actually entah tetibe menjadi hari sentap sedunia
ONTAH LAH JANG
PAKWE, fird n megat memula ke SUNWAY PYRAMID nak cari PHOLISOPHY
tapi PHILOSOPHY takde kat situ
dah sentap
nak ke KLCC tu sempat lah hangkut kry n arfie
so dengan pembawakan kereta ala2 nak membunuh PAKWE
kami sampai ke KLCC
mood takde
but wat2 mcm mood tu berlambak
pose dalam suasana mood takde
BEST SGT!!
sempat jugak lah beli baju PHILOSOPHY
n membasahkan baju tu jugak
terus je ke area UM berbukak sebab barang2 PAKWE tak simpan lagee
nak balik kan
MWAHA!!
-
p/s: PAKWE dah serik....sgt!!

6 comments:

Duke Luce Dell'amore said...

Pakwe antara model pling meletop!WAH!

H.R PuTeRa YuSoFF said...

melets..
5 bintang

Mie said...

konfident pose tu kan..biar pun suar dh basah hehehe


mIE...

p.a.k.w.e. said...

DUKE: tq tq tq kah kah kah
model paling gedik la
PUTERAYUSOFF: 5 bintang ke
tq tq tq
MIE: a ah sampai basah pose

Anonymous said...

gedik jer kowt pengacara malaysias next top model 2..!!
tapi KITA tetap hebat dlm berganding mhasil shot2 menarik!!
TAHNIAH..hahaha


XOmegXO

p.a.k.w.e. said...

a ah terHEBAT
cutting sgt