Wednesday, September 23, 2009

PAKWE akan belajar menulis...

buat semua
PAKWE sudah menggunakan kesemua limit PIC kat blog nie
n now PAKWE dah tak boleh nak upload pape pic (BUAT MASA TERDEKAT LAH)
sebab PAKWE nak cari mcm mana nak dapatkan LOAD BERBAYAR itew
so sementara waktu nie
kalu PAKWE update blog akan berkisar dengan penceritaan PAKWE yang BORING n MENYAMPAHKAN
n TAKDE PIC!!
:(
sedeyh sedeyh
so PAKWE akan belajar menaip lebeyh panjang
untuk menggantikan PIC2 dlm blog ini
MWAHA!!
harap semua akan setia menanti PAKWE n bersama setia bersama PAKWE
GITEW!!
-
p/s: busan jugak kalu takde PIC....identiti blog PAKWEKU tu
wuwuwuwu

3 comments:

Duke Luce Dell'amore said...

adoi!pic kt blog ni ade limit ke??
bru jim tau!
takot plak nnt jim pun dah xleh nk upload pic..bosan r blog jim nnt..wawawa.

HIZAMI said...

really?
0h my...~

p.a.k.w.e. said...

DUKE: a ah ada limit
PAKWE dah bertahun tu yg habis tu
JIM ada lagee tu
HIZAMI: sian kan PAKWE
kukui