Thursday, September 3, 2009

TIBA SAATNYA KITA SALING BICARA

TETIBE!!
ex PAKWE msg rindu n nak PAKWE balik
??
KENAPA??
PAKWE terus pening!!
perlu ke PAKWE terima dia balik??
-
p/s: fening2 kapla dibuatnya

8 comments:

Anonymous said...

Tima jer pakwe...adiwataray

p.a.k.w.e. said...

huhu ANONY nie
telus n terus erk

Duke Luce Dell'amore said...

sabor je r pakwe..
pk masak2..
klu it will make u happier,trima je..
klu rs cam xhappy,just kwn je ngan die..ok??

sakura said...

setiap org ade buat silap. semua org deserve untuk dapatkan peluang ke-2. tapi kalau dh banyak bagi peluang, tapi at last diri sendiri balik yg terluka, fikir baik-baik. kita tak sepatutnya terluka di tempat yang sama berulang kali. btw, daripada pandang ke belakang, y not pandang ke depan je? pandang dengan mata hati pakwe, baru nmpk dengan jelas..

p.a.k.w.e. said...

DUKE: tu lah ngah kasi peluang
nak tgk apa sebenar yg dia mau dr PAKWE
SAKURA: betol...PAKWE sokong

sakura said...

statement yg mane yg pakwe sokong ni? hope pakwe faham maksud sakura. pandang ke depan, dan pandang dengan mata hati. mungkin di depan sana ada sesuatu yang menanti..

ciK LyndaWawa igUana said...

sape tu pakwe?awek ke?

p.a.k.w.e. said...

SAKURA: statement sume dr sakura PAKWE paham...tq sebab bagi pandangan
LYNDA: a ah...fening la fening la..sebab sayang lagee