Tuesday, October 6, 2009

03 OKTOBER 2009 - G-FORCE

GSC SUNWAY CARNIVAL MALL
1135pm
-
memang nak tgk citer nie
maybe sebab nie je latest citer katon action d cinema
so PAKWE layan la
yg join adalah cikgi hisyam, eddie n teman cikgu hisyam
kami ber4
G-FORCE mengisahkan pasukan yang ditubuhkan secara rahsia yang merekrut binatang utk membuat kerja2 risikan
ada tikos tanah la, g pig la, ada lipas la, lalat la
so geng2 nie lah yang memulakan tugas mendapatkan data tentang sindiket satu kampeni nie
gadget n kenderaan mika jangan katalah kan
TERSANGAT HEBAT
but atas tugasan ini
semacam ada sabotaj yang menyebabkan geng mika dikatakan useless
so geng nie perlu dibubarkan
so melarikan lah diri mika sendiri
di kala yang sama
mika akan membuktikan sesungguhnya kampeni tadi memang ada komplot nak merosakan dunia, bangsa n negara
KATANYA!!
so nak tau apa jadi kat mereka
apa yang berlaku selepas itu
saperkah yang jahat
pegi lah berlari2 anak ke cinema berhampiran anda
PAKWE kasi 11 bintang dari 10 bintang
MWAHA!!
-
p/s: plan nak layan muvie takde
tapi sebab dah terlepak ngan cikgu hisyam hamper 3 jam sebab ujan lebat
so kami pown meneruskan perlepakan kami
maklumlah
lama tak jumpa

2 comments:

Mohd said...

11 bintang dari sepuluh.Patutlah HP kalah dengan cerita ini pada minggu kedua tayangan dekat AS (: .

p.a.k.w.e. said...

HP tu haper MOHD??
tapi citer nie memang best
thanx 2 cikgu hisyam