Thursday, October 8, 2009

07 OKTOBER 2009 - SORORITY ROW

GSC SUNWAY CARNIVAL MALL
1120pm
-
citer nie eddie yang mau sgt tengok
sebab terpesonakan poster nyer katanya
okayh mari PAKWE kesahkan tentang citer nie
SORORITY ROW mengisahkan sorority gurls (1 geng nie la) yang saja nak kenakan sorg guy nie
yang mempermainkan ati sorg dr mika ber6 iaitu megan
so tyme mamat nie nak main ngan si megan tu tetibe si megan tu sesak napas (lakonan memain katanya)
so kekdahnyer nak kasi itu mamat kencing dalam suar la
so kesah itu diteruskan sampai ke satu tempat sunyik
n si sisters so called nie pown kunun lah nak buang si megan nak ilangkan bukti si megan mati
n tetibe si mamat itu cuak n terus tikam si megan dengan apatah besi keta tu (bebetol sudah kasi mati itu megan beb)
n tyme nie lah mulenyer permainan mereka yang last2 jadi betol
MEGAN MATI!!
n mereka terpakse shut up n merahsiakan apa je yang berlaku malam tu
sampai after 8 bulan lepas tu
tyme graduate
tyme nie mereka2 dihantui segala tentang megan
n ini menakotkan
EUWWWWWWWW TAKOT
n sorg demi sorg mati
n ketike itu jugak lah adek si megan datang dengan konsep nak mencari kakaknya'
nak tahu saper adek megan
saper kah mereka yang lagee 5 tu
saper yang mati
saper yang tak mati
mcm mana mika mati
n saper yang membunuh mereka
n atas dasar apakah pembunuh tu buat semua nie
pegi lah cepat ke panggung berhampiran anda
PAKWE kasi 11 bintang dari 10 bintang
ADA TAKOT la beb
MWAHA!!
-
p/s: manusia akan buat apa je demi CINTA kununnya...

2 comments:

farish H said...

da tgok! hahhahaha bestt

p.a.k.w.e. said...

a ah best jugaks la
walau sama je mcm citer2 psiko lain