Tuesday, October 13, 2009

10 OKTOBER 2009 - check out, check in, muvie, openhouse

bangun sudah matahari
sesiap lah PAKWE n eddie
check out dr KAMELEON BACKPACKERS
terus check in kat CITIN HOTEL area PUDU jugaks
(dulu KATARI)
so dah masuk bilik kami terus jenjalan ke PAVI
tujuan yang 1
mahu nonton PAPADOM
di GSC kami layan muvie tu
siap layan terus kami ke KL CENTRAL
tujuan nak amik megat bawak balik otel
sebab nak pegi openhouse sir PAKWE eyoi d SETIAWANGSA
so kami dengan berbaju melayu menompanglah si comey
kami ber5
wah banyak yg PAKWE geli lihat ada di situ
but nasib ada eyedrop
GITEW!!
n terkadang geli telinge plak mendengar busuk mulut berbau longkang
KALU BUSUK MULUT..PAKWE akan rasa GELI okayh!!
ish ish ish
tunggu kaki plak gatal nak naik kepala
but be PROFESIONAL okayh PAKWE
at least ada sweetheart like maggie malam tu
n rez jugak
n tetibe BEST DRESS dapat kat PAKWE plak
alah tu bukan award best dress kowt
saja eyoi nak kasi kenangan kat PAKWE aja
THANX ANYWAY!!
dah habis kami kerjekan makanan nan ado
kami pown di hantar pulang hotel oleh comey
terus bersiap plak nak lepak kat area BUKIT BINTANG
kami kuar makan2 lagee
sebab PAKWE masih lapar
PAKWE eddie n megat
lepak MALIBU
n tyme nie jugak lah si sultan nak jumpe PAKWE
huhu
jumpe jugak kita erk
sultan nie member PAKWE dr indonesia
n tak lama sembang PAKWE pown terus balik otel bersama megat n eddie
apa lagee
tido lah
leteyh dek non
NYTE
-
p/s: HARAM TERCHIPTA sangat bile mempersoalkan PAKWE ADA DUIT KE STAY HOTEL??
apa tak puas hati??
jangan nak perlekehkan PAKWE yang tak hebat nie
takot kang 1 UNIVERSITI ilang dr plan MALAYSIA plak
GITEW!!

11 comments:

Ahmad Firdaus Haikal Arham said...

besar pangkat nak buang universiti orang dri plan malaysia????

haram eh???pakwe haram jugak tak??

p.a.k.w.e. said...

erh ada pulak yang terasa nie
di bulan SYAWAL tak baik terasa
tu kan ke lagu raya

Dan Humprey said...

haha..hanya mampu tersenyum melihat gelagat2 manusia yg suke bermulut longkang..tapi yg 'bermulakn' dulu..perlu di 'diakhirkn' kemudian..
xgitew pakwe..

Perawan said...

dan humprey, sokong pakwe ke?bagus la tu.pakwe pon mulut longkang juga.sama je macam kamu.dia yang mula mengata di meja sahur.lagi tak baik.ramai bukti babe.pembawa mulut paling lahar.azab sangat.

sekurang-kurangnya si fird tu beranila juga nak berdepan dengan pakwe ayam ni.

pakwe,hidup ni macam hukum karma kan.siapa buat jahat kena balik kejahatannya.tapi best la jawapan fird kat blog dia.ehe.bagus fird,at least kamu berani!!!

Ahmad Firdaus Haikal Arham said...

pakwe pun terasa ke bila fird cakap
pasal pakwe nie.sorila.mulut terlancang pule.terus geli bila fird soalkan ada duit atau tak kan.terasa jugakkan.

harusnya
erh pakwe pon terasa juga malam tu ye
di bulan SYAWAL tak baik terasa
bersalaman la kita yee...

perawan:cukup la tu perawan.fird dah ok je.

p.a.k.w.e. said...

DAN: a ah yang mule kene akhir la
kang tak kiamat dunia nie
PERAWAN: ye ke begitu??
ish dosa nie
neraka lah PAKWE akan masuk erk
tak sedar pulak
sian sian PAKWE
tapi PERAWAN nie pengecut la erk??
FIRDH: a ah org susah...meminta2 lah keje nyer...

Dan Humprey said...

wah,sokong abis perawan ngn tuannye itew,ske tgk,saling xtumpah bmulut jahat!
Pakwe: xperlu bmulut jahat mcm mereka..lepaskan saja anjing2 itew,bia mudah myalak jauh2! X gitew!

joey said...

alamak...

inchek pakwe ke kawasan kat mana saya tinggal. :)

p.a.k.w.e. said...

DAN: PAKWE memang sentiasa memberi peluang anjing2 berlari2 anak dalam blog nie...
suke jugak tengok mereka kejar ekor sendiri
pastu mati tercekik bulu sendiri
SUKE!!
JOEY: d manakah kawasan tinggal kamu??
ajak lah PAKWE lepak okayh
ajak anjing sekali

akubaik-pakwesial said...

pakwe pon anjing!sebab pakwe anjing orang anjingkan pakwe.wakakakakak.anjing tua babi sial pukimak bapuk.

p.a.k.w.e. said...

alah ada lagee anjing menyalak
KECIAN sangat