Tuesday, October 13, 2009

11 OKTOBER 2009 - saket, check out, burger king, brisdale hotel, kl central, brisdale hotel, puduraya

PAKWE pepagi dah pegi anta megat sampai ke KL CENTRAL
n PAKWE n eddie check out jam 12 dr CITIN HOTEL
terus kami jalan ke KL CENTRAL
arah tujuan nye adalah ke BRISDALE HOTEL kat area CHOW KIT
singgah dulu lepak kat BURGER KING KL CENTRAL
PAKWE mau try makan
boleyh la makan sket
but still risaukan suara PAKWE yang masih suara tenuk nie
kami teruskan perjalanan ke CHOW KIT naik monorail
sampai je terus nampak BRISDALE HOTEL
tyme PAKWE sampai takde sesaper lagee kat BALQIS BALLROOM tu
yang ado hanya lah pekerja2 hotel
(n tetibe 1 of them kwn eddie plak)
lepak2 sekejap kos n models pown sampai
PAKWE nak tentatif malam nie aja
n terus berhambus ke KL CENTRAL nak amik megat
kat situ sempat jugak lah lepak memakan
walau PAKWE masih takde selera
sampai megat kami teruskan balik perjalanan ke CHOW KIT
berkongsi bilek dengan ajk n artis n model
kami bersiap
coz tak baper minit je lagee dah nak start majlis
MWAHAHA!!
takot sudah
nasib ada megat n eddie leyh support PAKWE
pejam mata majlis siap jugak lah jam 10pm mcm tu
so PAKWE masih sempat ke PUDURAYA balik BUTTERWORTH
amin amin
nak balik rasa sedih plak
nak tinggalkan KUALA LUMPUR
kotaraya metropolitan yang walaupown berbau longkang namun cabarannya manis
GITEW!!
-
p/s: aduih mau muntah sudah
boleyh keje kah kau bah??

3 comments:

Mie said...

mcm kelakar jer bunyi ayat last sekali kt bawah tu bah...huhuhu
di mana bah ko belajar tu ayat..?

meg said...

congrate then for all d kejayaan itew.. :-)
all d bad things..sepak tepi okey..jiayo!

p.a.k.w.e. said...

MIE: belajar mana aja bah
hantam sudah
KUKUI
MEG: meg ryan ke nie??
tq tq tq