Friday, October 23, 2009

I LOVE YOU TOO PAYEDD!!


I LOVE U 2 PAYEDD
Terharu PAKWE bila membuka blog http://payedd87.blogspot.com
Ada entry dengan pic PAKWE dalam tu
Ish
TERHARU sebab selalunya PAKWE dientrykan dengan pic PAKWE ditanda X dan dikatakan CABUK etc
Bila ada org berani shout I LOVE U PAKWE
PAKWE sepatotnya terharu n rasa bangga
PAKWE faham LOVE itu bermaksud SAYANG
sama seperti PAKWE sayangkan payedd
(nie bukan telenovela CINTA okay)
PAKWE sayang payedd s a frend yang PAKWE rasa patot ada ketika payedd tiada
So di entry nie membuatkan PAKWE tingat GENG2 PAKWE ketika zaman kegemilangan sekolah PAKWE dahulu
Kawan yang PAKWE sayang sangat
Yang sentiasa kami ada untuk kami
Walau apa aja yang berlaku
Rapatnya kami sampai kami menggabungkan nama kepada KUNASHAHARIE
1 KU abd rahman
Budak kampong yang tak berapa cemerlang dalam pelajaran
PAKWE kenal sejak darjah 2 lagee
Kekal berkawan sehingga PAKWE kerja
But now dah agak berjauhan
Mungkin kerna kerja membataskan masa kami
Dulu rumah dialah tempat kami berlepak
Sebab rumah dia kat tengah2 sawah
Fotoshoot jua di kawasan rumahnya
Kalu tidak kerumahnya
Dia akan ke rumah PAKWE
kalu dia tak ke U dia akan lari lepak di rumah PAKWE jua
Ketika smua dah masuk U
PAKWE n ku belom menerima mana2 U
So kerje pown kami masih bersama walau berbeza tempat kerja
Oleh itu antara ramai2 tu PAKWE terpaling rapat dengan ku
So banyak lah hal PAKWE ku tau
N hal ku PAKWE tau
Now fashion menjadi sebahagian hidup ku
Satu cabang yang PAKWE pernah ingin dan akan kekal ingin
2 NAdzree tu PAKWE lah
(so tak payah citer lah fasal PAKWE)
HUHU!!
3 SHAhriman
PAKWE kenal shahriman sejak darjah 5
Sebab dia budak baru tyme tu
N budak nie mcm verangan je keje
N agak poyo
Kah kah kah
Die nie dalam reramai geng tu kire PLUS SIZE lah
Susah nak lepak kat umah dia sebab parents dia ada 3 anak je
So agak kecok sket hal kwn nie
Walau kami nie baik2 aja
GITEW!!
Dia pown tak baper dalam pelajaran but still can get good results
Cume mudah boring n takde cita2 yang jelas
Suke sangat menyanyi
So bile lepak umah PAKWE je
Umah PAKWE akan jadi gelanggang karok kami lah
Now fotografi menjadi sebahagian besar hidup dia
Or more actually into PR
4 HAnif
Dia nie lambat sket PAKWE kenal
Dah tingkatan 2 baru PAKWE rapat dengan hanif
Tu pown lepas diorg sume kenenkan kami
KAH KAH KAHtak bleyh blah kalu ingat balik bagaimanakah kami dirapatkan
Hanif nie jiran PAKWE je
Satu taman ngan PAKWElepas kami rapat
Terus kami rajin bertukar2 umah utk lepak
GITEW!!
N selaloo aja PAKWE bonceng moto ayah hanif jenjalan dengan dia
Rempit konsep dahulu kala katanya
Hanif nie tyme sekolah asik kene rotan bontot je ngan cikgu english dia
KAH KAH KAH (sorry terbagitau)
But kami bersekolah sama tak lama
Tingakatan 4 je dia dah ke VOKASIONAL
Nak jadi chef katanya
Tapi masuk U buat performing art
N now ARTIST MANAGEMENT menjadi sebahagian besar hidup dia
Walau YM yang menghubungkan kami sekarang
PAKWE masih rapat dengan dia
5 aRI adzrin
Dia nie PAKWE kenal sejak darjah 3
Tak ingat macam mana PAKWE rapat dengan dia
HUHU!!
Dia nie budak paling pandai dalam bunch kami
But still tak leyh lawan PAKWE
HAHAHAHAHA!!
Bapak sedara dia nie panggil PAKWE anak UJI RASHID
sebab bapak sedara dia tersangat sukakan UJI RASHID
PAKWE sangat sukakan COKLAT COOKIES mak dia
Hahaha
Ari jua rajin lah bawak PAKWE merempit jenjalan
Ari paling takde seni dalam kami berlima
Pernah bergadoh besar dengan PAKWE tyme tingkatan 4
N now PAKWE tak baper sure apa yang dia buat
Yang pasti di kilang utk hal2 IT or any berkaitan komputer maybe
-
Tapi cerite tu dah sangat lama berlalu
Kini kami semua dah 27
Dah pown berpecah2
Ada diselatan
Ada di utara
Ada di tengah
So kami dah tiada untuk kami
Tapi PAKWE percaya dalam hati kami masih ada kami
-
p/s: sebab tu PAKWE pernah impikan nak kembali ke sekolah menengah
Supaya PAKWE dapat terus bersama kenangan dan kegemilangan PAKWE ketika itu
SOB SOB SOB

3 comments:

HIZAMI said...

ya.

what a memory~

=)

p.a.k.w.e. said...

a ah memory sgt
nak kembali ke tyme tu
ZAMI ada tyme travel tak??
kasi

Dr Purva Pius said...

Hello Everybody,
My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of S$250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of S$250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius,via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.

BORROWERS APPLICATION DETAILS


1. Name Of Applicant in Full:……..
2. Telephone Numbers:……….
3. Address and Location:…….
4. Amount in request………..
5. Repayment Period:………..
6. Purpose Of Loan………….
7. country…………………
8. phone…………………..
9. occupation………………
10.age/sex…………………
11.Monthly Income…………..
12.Email……………..

Regards.
Managements
Email Kindly Contact: urgentloan22@gmail.com