Friday, November 13, 2009

12 NOVEMBER 2009 - 2012!!

GSC SUNWAY CARNIVAL MALL
1130pm
-
nak beli tiket je dah sepasal
kene berator panjang
pastu nak masuk panggung pown sepasal
bebetol FENOMENA
kebanjiran rakyat 1 MALAYSIA ish ish ish
mcm semut merah
GITEW!!
OKAYH!!
2012 mengisahkan tentang kemusnahan dunia lah
kesah dimulakan dr tahun 2009
(tahun nie lah kan)
di INDIA di mana saintis di INDIA dah dapat kesan pemanasan melampau yang membuatkan perot bumi seperti oven
HUHU
dan hal nie dikongsi bersama saintis AMERIKA
n saintis nie lah konon hero yang memberitahu kepada kabinet AMERIKA
dan berita penting tentang kemusnahan ini di beritahu kepada pemimpin2 dunia melalui presiden AMERIKA kononnya OBAMA
so pelbagai hal dibuat secara senyap bagi menyelamatkan apa yang perlu dari kemusnahan itew
dan like always rakyat jelata dibiarkan TAK TAHU
tahun 2012 je pelbagai malapetaka berlaku
gempa bumi yang melampau2 sampai hancur musnah bandar etc
dan ketika malapetaka melampau nie lah kerajaan perlu memberitahu bahawasanya dunia mengalami kemusnahan
so dari 1 malapetaka ke 1 malapetaka berlaku
gempa yang merobek bumi
ledakan api dari perot bumi membawa hujan batu api dan awan hitam
tsunami besar yang menenggelamkan gunung tertinggi
etc etc etc
n dalam cerite nie diselitkan pengembaraan 1 famili dlm menyelamatkan diri
n seperti cerita HOLLYWOOD yang lain
mereka wajib selamat
n surely mereka SELAMAT
selamat dengan menaiki bahtera
nak tahu setiap detail dlm muvie nie
silalah berator bersama org lain beli tiket itew
pada PAKWE personally
2012 tak lah best mana
effect kehancuran memang BOOM
but dr segi emosi tak sampai
tak mcm TSUNAMI KOREA tu
TSUNAMI tu PAKWE rasa keperitan n kesedihan yang dialami
but 2012 dah mcm citer advanture
so PAKWE kasi 9 bintang dari 10 bintang
MWAHA!!
-
p/s: maybe nak bagi info agak banyak membuatkan muvie agak pendek scene2 penting

3 comments:

fIcK a.k.a kaka said...

citer nie so-so je..
just effect kemusnahan bumi je bombastik....
but klu difikirkan, citer nie cam dr pengajaran bahtera nabi nuh..
thats my opinion...
try analyzed balik~

farish H said...

besh2 suke tp ending ya adooo

p.a.k.w.e. said...

FICK: a ah sume tau konsep nyer citer NABI NOH
but kan akan berlaku banjir besar jugak di akhir zaman nanti
dalam semua agama wahyu tertulis kisah ini
but still citer nie SO n SO aja
FARISH: erk??!!