Friday, January 8, 2010

08 JAN 2010 - OLD DOGS

GSC SUNWAY CARNIVAL MALL
1200am
EDDIE
-
OLD DOGS mengisahkan tentang 2 sahabat yang asik ada 4 each other
dr mude till tua
n sorg nie asik gagal
n sorg nie akan tolong yg gagal
n dalam 1 percutian
si gagal nie kawen
but sekejap
n tetibe dlm current days nie
dia di datangi kembali ex itew
n membawa khabar dia ada 2 anaks
HAHAHA!!
n si pompuan nie plak kene 2weeks tahanan
sebab trespassing
n nie lah peluang dia nak jaga anak2 dia
n kedatangan anak2 dia siket mengganggu dia n fren yg nak kejar big business kat JAPAN
n anak2 nie plak asik nak dia penuhi HIS DAD ACTIVITY wif them
n mcm2 perkara bodo berlaku di sepanjang nak fulfill their needs 2
memang lawak
best je kalu layan
nak tau dia jadi ke bapak yang bebudak tu nak??
apa jadi kat bisness dia??
apa je kegilaan yang berlaku??
pegi lah layan okayh!!
PAKWE kasi 9 BINTANG dari 10 BINTANG
MWAHA!!
-
p/s: nak jugak TERBANG!!