Friday, January 15, 2010

14 JAN 2010 - CARRIERS

GSC SUNWAY CARNIVAL MALL
1100pm
EDDIE
-
CARRIERS mengisahkan tentang sekumpulan 2 adik beradik n kwns yang dalam perjalan ke 1 destinasi
actually tyme tu dunia dah terok dengan jangkitan penyakit yang membunuh
(ala2 H1N1 la)
so semua yang ditemui akan diawasi memastikan tidak mempunyai penyakit tersebut
n dlm perjalanan nie mereka ditahan sorg lelaki yang kereta nya habis minyak
n dalam kereta lelaki tu ada sorg budak
n budak tu ada penyakit
so blah lah diorg tanak tolong
tapi kereta diorg plak rosak tyme blah itu
n terpakse kembali n nakkan kereta lelaki itu
but still diorg bawak lelaki n budak tu ikot sekali bersama tapi dikuarantin di belakang kereta
sampai ke 1 sekolah
konon tempat kecemasan
but still kat situ, doktor tu berjangkit jugak
n terpakse membunuh bebudak lain yang jugak dah berjangkit
agak kejam tapi itu yang terpaksa
n di ketika mereka masuk ke pusat kecemasan tu
BOBBY awek di abg laki nie
bermain dengan budak yang dijangkit penyakit nie
n tyme nie die kene darah
n confirm lah dijangkiti
tapi takde saper tau
so nak tau selamatkah mereka dr penyakit nie??
apa jadi kat diorg pas tu??
matikah semua??
ada zombie ke??
pegi lah layan
bit slow but PAKWE suke
PAKWE kasi 7 BINTANG dari 10 BINTANG
MWAHA!!
-
p/s: takot plak kalu begitu jadinyer dunia...WUWU!!