Sunday, January 17, 2010

16 JAN 2010 - ADNAN SEMPIT

GSC SUNWAY CARNIVAL MALL
1130pm
EDDIE
-
ADNAN SEMPIT mengisahkan tentang ADNAN yang sempit
sempit yang dimaksudkan dlm muvie nie
KERING, TAK BERDUIT etc
ADNAN nie dr kampong n keje d KL s despatch boy kat 1 company besar nie
n bos dia pompuan
ADNAN ada crush sama ini bos
n tetibe 1 day
ADNAN mcm bermimpi bile bos dia kata dia BF bos dia
HAHA!!
so nie menjadi twist dlm kehidupan ADNAN
walau hanya pretending BF aja
n tyme nie actually
bos dia nak dalami hidop MAT REMPIT like ADNAN
n ADNAN kene plak dalami hidop org kaya like bos dia nie
n mcm2 bende bodoh sepanjang mereka cube mengenali masing2
dalam sebok2 nak mengenali hati budi nie
bos dia jugak sebok utk 1 proposal projek RM 6m
n tyme nie jugak lah muncul sekor mamat kaya yg jugak kwn si bos nie
dalam ADNAN SEMPIT jugak ada watak2 sewel yang lain
kawan ADNAN di BOBBY
yang tetibe berawekkan PA si bos ADNAN
n terus awek tu jadi MINAH REMPIT
n ada jugak sedara ADNAN yang bukak kedai makan
n ada plak watak yang keje nyer KAROK aja
nak tau saper yang pegang watak2 tu??
nak tau dapat tak ADNAN cinta betol bos dia tu??
n kenapa tetibe bos dia ber bf kan ADNAN??
n ada 1 lagu best dlm nie...!!
pegi lah layan...TAK RUGI!!
KAH KAH KAH!!
GILA??
MEMANG GILA!!
PAKWE SUKE!!
PAKWE kasi 11 BINTANG dari 10 BINTANG
MWAHA!!
-
p/s: suke last yang ada "DALAM HATI ADA TAMAN!!"
BODOH SGT!!

3 comments:

bluecrystaldude said...

wow! rating tinggi gler. boleh try tengok nnt cter ni~

GhOsToNe said...

huhuh..

x tgk lagieyh...

p.a.k.w.e. said...

BLUECRYSTAL: pegi tgk...BEST walau klise
GHOSTONE: go go layan