Tuesday, January 26, 2010

buat MALU kaum

PAKWE terkesima bila awal mengata kaum2 BLOGGERS nie kat FUHHH!!
katanya BLOGGERS takde keje
n berangan nak jadi wartawan
perlu ke cakap begitu
(walau skrip bukan awal yang buat)
HUHU!!
kaum ARTIS sendiri pown ramai BLOGGER jua kan
so selaloo perang ARTIS nie antara ARTIS itew sendirik kowt
BETOL TAK??
-
n plak terkesima kembali PAKWE bila ada plak kaum BLOGGERS yang mengata2 org termasuk org2 yang telah tiada
ISH ISH ISH
-
PAKWE pown BLOGGERS
n dah pown TEGAR
PAKWE rasa tak semua BLOGGER nie jahat
n tak semua BLOGGER nak sgt jadi wartawan
tapi tak perlulah artis nak takot dengan BLOGGER nie
sebab apa yang ditulis selalunya FREE WRITING
NOTHING 2 CARE kowt
masuk telinga kanan kuar telinga kiri
lagee pown kalu tak betol...wat pe nak TAKOT kan
-
tapi bab ngata org yang dah takde nie
TU PAKWE TAK LEYH TERIME
buat PAKWE malu
HUHU!!
-
p/s: BLOGGER nie kan dah jadi komuniti...
benarkan aja kami berada...n jaga kehadiran masing2
ITU KAN TERBAIK..MWAHA!!

8 comments:

cham's said...

free thinker la pakwe HUAHUAHUA :D kata demokrasi kaaaaan?!?

Qarl said...

blog kan medium baru dan mendapat perhatian lately

so mungkin ada artis yg takut kot

tp tak penahla plak qarl ke buat entry menghentam artis

hahahaha

buat hal memasing kan PAKWE

Shazali said...

bole katekan statement bodo la gak kn kn kn...
x dicipta blogger.com neyh kalo ta ley na berblog..
at least pe yg di tolis lam blog neh jarang yg ta betol...
kalao wartawan tuh len la clite nye ye dak???

avegalion said...

alah... tak rock laa blogger2 yg guna blog utk kutuk2 org lain... cermin diri sendiri dulu... sblm nak kutuk org lain...

HIZAMI said...

bet0i!
:D

p.a.k.w.e. said...

CHAMS: PAKWE memang free thinker
sgt DEMO
but tak perlu lah sampai tahap HINA
nak HINA kalu
meh HINA PAKWE ajo
QARL: gitew lah
SHAZALI: kalu takde ANGIN takanlah bukit TERBANG kan
AVEGALION: a ah lah
suci kan diri sudah
HIZAMI: betoi jua
WUWU!!

yangbaik said...

dunia dah maju, zaman dah berubah
siapa yang takut takkan maju...
heheheh... hidup P@KW3...

p.a.k.w.e. said...

hahaha PAKWE memang hidup lagee wahai YANGBAIK