Monday, February 8, 2010

07 FEB 2010 - 2 HATI 1 JIWA

GSC SUNWAY CARNIVAL MALL
0730pm
EJAM
-
2 HATI 1 JIWA mengisahkan tentang si kembar bercantum yang sgt disayangi ibu bapa mereka
LANA & LINA yang sentiasa dipandang pelik oleh orang ramai
sampai 1 ketika mereka mendapat tawaran belajar di UiTM
tawaran ini jugak untuk tawaran pembedahan memisahkan mereka juga di UiTM
so pelbagai kepayahan yang perlu mereka hadapi
memandangkan mereka memilih kursus yang berbeza
so tyme nie mereka dah mula rasa benci antara satu sama lain
sebab susah nak date
susah nak study
susah nak komit ngan study
etc
so mereka pown buat lah keputusan nak berpisah
tapi personally PAKWE tak rasa muvie nie WORST
but still ada banyak kes SYOK SENDIRI
n ada banyak data yang takde tapi diada2kan n membuatkan PAKWE GELI
masih nampak bukan hasil PROF tapi mcm hasil student part 1
erm
PAKWE kasi 4 BINTANG dari 10 BINTANG
MWAHA!!
-
p/s: tak perlu kowt nak MELEBIH2!!