Thursday, February 11, 2010

trip to AUSTRALIA n UK!!

2 be sumwhere
PAKWE tak perlu terbang ke sana ke sini
BERTUAH dapat kenal org yang ke sana
DAH MEMADAI
(buat masa sekarang lah)
-
met ths ZAM
study kat AUSTRALIA
by looking at his face
PAKWE dah boleh rasa PAKWE berada d AUSTRALIA
mcm mana tu??
hahaha
maybe mcm mana cara dia
dah nampak how AUSTRALIA dia jadi
but we not sharing much bout AUSTRALIA
maybe bcoz of our 1st met
n PAKWE plak tak baper sehat
WUWU!!
-
n tetibe je PAKWE terbang ke UK
bukan ULU KELANG
tapi UNITED KINGDOM
mengenali KNOT
sum1 yang suke senyum
n stylo
buat PAKWE rasa how modern UK dah jadi
PAKWE totally love that T
CUTE!!
not much to chat about
maybe sebab PAKWE masih tak sehat
WUWU!!
-
but anyway THANX!!
they have their own journey yg boleh dan akan mereka alami
setakat sekarang
PAKWE hanya boleh mendengar merasainya
HOPE TO HEAR MORE BOUT U GUYS
MWAHA!!
-
p/s: joms fly ngan AIRASIA!!